Octombrie de milioane: PRO TV lider absolut de audienta

Octombrie de milioane: PRO TV lider absolut de audienta
Data publicarii: 12 Noiembrie 2014
Data actualizare: 12 Noiembrie 2014
Milioane de romani au ales in luna octombrie sa urmareasca saptamana perfecta la PRO TV! Stiri, informatii actuale si formate de top au fost alese de romani, PRO TV oferindu-le divertisment de calitate, emotie la cote culminante si actiune la intensitate maxima.  

In luna octombrie, pe segmentul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani PRO TV a atins in prime time 9,9 puncte de rating si 24.2% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut doar 6.2 puncte de rating si 15% cota de piata. 

In aceasi perioada, la nivelul publicului din mediul urban in prime time PRO TV a obtinut 8,6 puncte de rating si 17.6% share, iar al doilea clasat in top a reusit sa atinga 6.4 puncte de rating si 13.1% cota de piata. 

La nivel national pe intreaga durata a lunii octombrie PRO TV a fost lider absolut de audienta, inregistrand o audienta medie de 9.2 puncte de rating si o cota de piata de 18.9%, in timp ce locul secund a reusit sa atinga un rating mediu de 5.9 si 12.1% share.

Topul emisiunilor de divertisment este condus de solidaritatea umana si vocile care conteaza 

Unul din trei romani a ales emotia! Visuri la Cheie, cel mai nou show marca PRO TV lansat in luna octombrie a condus topul preferintelor publicului comercial luna anterioara cu 30.2% share si 13.8 puncte de rating. Pe a doua pozitie in topul preferintelor publicului comercial s-a clasat show-ul Vocea Romaniei, cu 30.1% share si 13.5 puncte de rating. MasterChef, cel mai urmarit show culinar s-a situat in luna octombrie pe locul 3, atingand 24.5% cota de piata si 10.9 puncte de rating. 

Pe segmentul publicului din mediul urban, topul preferintelor este condus de adevarata competitie a vocilor. Vocea Romaniei a fost aleasa de 21.2% din romani, inregistrand 11 puncte de rating. Pe locul doi cu 10.3 puncte de rating si 19.5% share s-a situat cel mai emotionant show al toamnei, Visuri la Cheie.

PRO TV conduce detasat si la nivel national, unde pe primul loc se situeaza din nou emotia.  Visuri la Cheie, show-ul prezentat de Dragos Bucur a inregistrat in luna octombrie 11 puncte de rating si 21.3% share. Urmatorul clasat in preferintele publicului pe acest segment este Vocea Romaniei. Vocile care conteaza s-au auzit in casele a 2 milioane de romani, inregistrand o audienta medie de 10.7 puncte de rating si o cota de piata de 20.6%. Locul trei in luna octombrie a fost ocupat de MasterChef, show-ul culinar al momentului, cu 9 puncte de rating si 17.4% share.

Escape Plan: Testul Suprem, filmul lunii octombrie!

Cele mai bune film, doar la PRO TV! In luna octombrie pe segmentul publicului comercial, din top 10 cele mai urmarite filme, noua au fost la PRO TV. In topul preferintelor s-au clasat:

1. Escape Plan: Testul Suprem, difuzat pe 5 octombrie: 16.4 puncte de rating si 35.5% share

2. Homefront: Orasul fara legi, difuzat pe 12 octombrie: 14.4 puncte de rating si 30.5% share

3. Salt, difuzat pe 19 octombrie: 14.1 puncte de rating si 29.6% share

Emotie, actiune, solidaritate umana, probe de foc si voci uluitoare sunt ingredientele entertainment-ului de calitate. Saptamana perfecta se vede doar la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!