Olimpia Melinte, actrița principală din serialul VLAD, este o familistă convinsă. Cum arată soțul și fiul acesteia

Olimpia Melinte, actrița principală din serialul VLAD, este o familistă convinsă. Cum arată soțul și fiul acesteia
Citeste mai mult despre: Olimpia Melinte, familie, sot, Vlad, vlad serial,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 14 Octombrie 2019
Data actualizare: 14 Octombrie 2019
Olimpia Melinte (32 de ani), personajul principal feminin din superproducția VLAD și una dintre cele mai apreciate actrițe din România, este o familistă convinsă. 

Olimpia Melinte, actrița care interpretează personajul Elizei în serialul VLAD, are o familie superbă. Dacă în serial joacă rolul unui personaj care a fost învăţat să nu iubească pe nimeni şi nimic în afară de tatăl ei, căruia trebuie să îi asigure un profit prin diferite scheme şi escrocherii, în viața reală Olimpia Melinte este total diferită. Își iubește familia mai presus de orice și se dedică total când vine vorba de soțul și fiul ei.

Ciește și: Olimpia Melinte devine Marona în Călătoria fantastică a Maronei, un lungmetraj de animație scris de Anghel Damian

Actrița a postat astăzi, 14 ocombrie, o fotografie adorabilă alături de soțul ei, Luca Constantin și de fiul lor, Sasha, pe contul personal de Instagram. Imaginea marchează ziua de naștere a micuțului Sasha, care a împlinit 5 ani. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte) on

"Cine cară macii, macii!" varianta lui de "It's a kind of magic" de la Queen, iar noi ne prăpădeam de râs. Cam așa e fiecare zi cu puștiul asta curajos, inteligent și sensibil. Azi se împlinesc 5 ani de #sashatimeisthebesttime, de alergat prin parc, de genunchi juliți, de construcții "gigantice" de lego, de povești și poezii inventate, de: "Mami, eu nu pot să fac asta!" la: "Mami, am reușit!", de nopți nedormite, cu febră (sau altele specifice vârstei), de "Mami, te iubesc până la Pluto și înapoi!", 5 ani de fericire, o fericire complet diferită de tot ceea ce am trăit până să apari tu în viața me! Să rămâi curajos și curios, minunea mea minunata, #mama", a scris actrița la descrierea fotografiei. 

Vezi mai multe fotografii în galeria foto 

Povestea de dragoste dintre ea și soțul ei a început încă din liceu și de atunci sunt de nedespărțit: "Ne știm din fragedă pruncie. Eram la liceu, ne-am cunoscut în clasa a 9-a. Am zis el e, dar am zis îl las, să-mi trăiesc și eu adolescența. În clasa a 12-a am mers și am spus: Constantin, imi placi". Cei doi au împreună un băiețel, Sasha, în vârstă de 5 ani. 

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Olimpia Melinte și Adrian Nartea, despre atracția dintre personajele lor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies