Olimpia Melinte, din VLAD, a avut răbdare la vot și pentru fiul ei de patru ani. Ce a surprins-o pe actriță

Olimpia Melinte, din VLAD, a avut răbdare la vot și pentru fiul ei de patru ani. Ce a surprins-o pe actriță
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Mai 2019
Data actualizare: 26 Mai 2019
Vedetele din România s-au înghesuit la vot în ziua în care românii își aleg reprezentanții din Parlamanentul European. Ce surpriză a avut la urne  actrița Olimpia Melinte.

Olimpia Melinte, din serialul VLAD, nu a ratat scrutinul de duminică și s-a dus să voteze la orele după-amiezii. Fiul ei de patru ani, Sasha, nu a avut răbdare să stea o oră la coadă, așa că actrița a rămas singură la urne.

Olimpia Melinte a avut însă o altă surpriză la vot. Actrița a scris pe Instagram că e surprinsă de numărul ridicat al votanților.

„Sasha nu a avut răbdare să stea aproape o oră la coadă, dar mi-a lăsat un reprezentat de încredere să mă însoțească la vot. E prima oară când văd așa multă lume la secția de votare, iar prezența mare la urne îmi dă încredere! Never give up!!! #euyeslavot P.S: Buletinul meu nou nouț a fost inaugurat! ????????????”, a scris actrița din VLAD pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpia Melinte ✨ (@olimpia.melinte) on

Prezența la vot în timp real AICI.

Smiley a ieșit și el din casă pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul European.

„Din Respect pentru cei care s-au luptat, au murit, pentru ca noi sa avem acest drept. never ever give up!”, a scris cântărețul pe Facebook și Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Pavel Bartoș a anunțat și el că stă la rând pentru a-și exercita dreptul la vot, iar Tudor Chirilă și-a anunțat fanii că a votat la toate alegerile din 1992 încoace.

„Votat. De fiecare data din 92 încoace”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Cătălina Grama (Jojo) a petrecut o zi „binecuvântată” în familie. „Ne-am plimbat, am luat prânzul împreună în familie, și acum e timpul pentru nani. Eu fug repede la o repetiție și mă întorc să îmi iau copiii și să ieșim din nou în parc după ce votăm. Pentru ei, pentru noi ca părinți, pentru noi toți. Ce zi frumoasă și binecuvântată de duminică! Vă îmbrățișez!”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAMI pentru????ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies