Olimpia Melinte, eroina din serialul ”Vlad”, și-a sărbătorit fiul. Sasha a împlinit 6 ani

Olimpia Melinte, eroina din serialul  Vlad , și-a sărbătorit fiul. Sasha a împlinit 6 ani
Autor: Diana Oprea
Data: 15 Octombrie 2020
Olimpia Melinte, care interpretează rolul Elizei în serialul ”Vlad”, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Puțini îi cunosc familia, pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor. 

Pe 14 octombrie, actrița și-a sărbătorit fiul, care a împlinit 6 ani. Olimpia a postat o fotografie adorabilă alături de Sasha pe Instagram și i-a dedicat un mesaj emoționant. 

Citește și

Trebuia să se nască pe 1 octombrie, dar a mai stat 14 zile, în care a fost doar al meu, a venit pe lume cu zâmbetul ăsta care îmi luminează fiecare pas și îmi dă încredere că totuși lumea în care trăim mai are o șansă. A venit cu toate visele lui, cu toată iubirea și cu atâta bucurie că uneori am senzația că mi se taie respirația când îl privesc. La mulți ani, minune minată, mama te iubește. Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine.Ce voiam să spun cu asta? Ah, da, au meritat din plin cele 10 ore de travaliu!”, a scris actrița. 

Sasha a avut un tort mai special de ziua lui, mai exact ”Cușma lui Guguță”, foarte popular în zona Moldovei, de unde vine și actrița. Olimpia s-a născut la Iași, acolo unde a absolvit Facultatea de Arte "George Enescu", secția artă dramatică, sub îndrumarea actorului Emil Coșeru. 

Olimpia s-a căsătorit la 22 de ani, cu bărbatul de care s-a îndrăgostit încă din liceu, Luca Constantin.

Sursă foto: Instagram olimpia.melinte


Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: „Nu aș colabora niciodată cu... Bach!?”

FULLSCREEN
Olimpia Melinte, eroina din serialul ”Vlad”, și-a sărbătorit fiul. Sasha a împlinit 6 ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies