Olimpia Melinte, poză adorabilă în ultimul trimestru de sarcină: „Poate asta va fi ultima oară”

Olimpia Melinte, poză adorabilă în ultimul trimestru de sarcină: Poate asta va fi ultima oară
Olimpia Melinte mai are un băiat de 6 ani, pe nume Sasha. FOTO: @olimpia.melinte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
Olimpia Melinte este nerăbdătoare să nască pentru a doua oară și și-a pregătit în detaliu momentul în care fiica ei va veni pe lume. Actrița din VLAD a pregătit o surpriză pentru femeile însărcinate sau cele care își fac planuri de mărire a familiei.
  • Olimpia Melinte. FOTO: @littlesunshinestudio

Olimpia Melinte dezvăluie pe rețelele sociale că a devenit nostalgică la gândul că ar putea fi ultima oară când naște. Actrița din VLAD se află în cea de-a 28-a săptămână de sarcină și a distribuit o fotografie adorabilă pe contul ei de Instagram.

Am intrat în trimestrul trei, practic sunt cam pe ultima sută de metri și gândindu-mă că poate asta va fi ultima oară când voi fi însărcinată parcă mă încercă deja o nostalgie”, s-a confesat actrița fanilor ei de pe Instagram.

Cei care îi simt lipsa la TV o pot vedea online, pe PROTVPlus.ro, unde miercuri, 27 ianuarie 2021, va lansa show-ul exclusiv „Olimpiada Mămicilor”. Actrița va vorbi despre bucuria unei noi sarcini și, cu ajutorul specialiștilor, va atinge subiecte de mare interes pentru femeile însărcinate. Va proba haine de gravidă și va testa produse nelipsite din igiena femeilor gravide.

Iubesc fiecare transformare a corpului meu, chiar dacă obosesc ușor, mă doare spatele, am cârcei noaptea și când îmi vine să alerg cu Sasha prin parc îmi dau seama că nu prea mai pot”, mai spune Olimpia Melinte.

Fotografii: @littlesunshinestudio/@olimpia.melinte

Vezi și VIDEO: Olimpia Melinte, vești despre sarcină și un test nebun
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!