Olimpia Melinte și Adrian Nartea, despre experiența din serialul Vlad. Ce dezvăluiri au făcut la final de sezon

Olimpia Melinte și Adrian Nartea, despre experiența din serialul Vlad. Ce dezvăluiri au făcut la final de sezon
Citeste mai mult despre: Olimpia Melinte, Adrian Nartea, serial Vlad,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Noiembrie 2020
Data actualizare: 10 Noiembrie 2020
Aseară am urmărit cu sufletul la gură finalul sezonului trei din serialul VLAD, un episod în care au ieșit la lumină o mulțime de secrete bine păzite. Episodul a culminat cu arestarea lui Vlad de către Petre Toteanu.  

Procurorul Petre Toteanu a fost unul dintre personajele-cheie ale acestui sezon, fiind cel care a săpat neobosit în căutarea adevărului, descurcând ițele și punând cap la cap elementele poveștii lui Adrian Anuței. 

Protagoniștii serialului, actorii Olimpia Melinte și Adrian Nartea, ne-au dezvăluit care sunt gândurile lor la final de sezon.

Olimpia Melinte mărturisește că nu-i vine să creadă că serialul a ajuns la finalul celui de-al treilea sezon. „Parcă nu-mi vine să cred că am ajuns la final de sezon trei. Am învățat atât de mult din această experiență și le sunt recunoscătoare celor care mi-au dat șansa să o joc pe Eliza și mai ales fanilor acestui serial. Fără ei proiectul acesta n-ar fi ajuns până aici. Le mulțumesc tuturor!”

Adrian Nartea este bucuros pentru toate mesajele și reacțiile frumoase primite de la fanii serialului: „Sunt 2 ani și jumătate de când am început munca pentru serialul Vlad și iată-ne la finalul sezonului 3, unul spectaculos. M-au bucurat de toate reacțiile publicului, mulțimea de mesaje primite în online, care mi-au confirmat cât de implicați sunteți toți. Într-adevăr, finalul de sezon este unul controversat, dar credeți-mă, există o explicație.” 

Vezi și: Actorii din „VLAD“ dau jos fața întunecată a răzbunării
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies