Olivia Steer si Andi Moisescu, cel mai elegant cuplu de la Festivalul Brazilor de Craciun! Uite cat de bine le sta impreuna

Olivia Steer si Andi Moisescu, cel mai elegant cuplu de la Festivalul Brazilor de Craciun! Uite cat de bine le sta impreuna
Citeste mai mult despre: Olivia Steer, Andi Moisescu,
Data publicarii: 07 Decembrie 2013
Data actualizare: 07 Decembrie 2013
Olivia Steer si Andi Moisescu au fost prezenti aseara la Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment caritabil care se organizeaza in fiecare an.

Sotia lui Andi Moiesescu este o prezenta destul de rara la evenimentele mondene, insa atunci cand isi face aparitia, stie cum sa iasa in evidenta. Olivia Steer da dovada de eleganta de fiecare data cand are ocazia si stie cum sa poarte o rochie eleganta. 

De aceasta data, Olivia a ales o rochie semnata de Maria Lucia Hohan, de culoare bej, usor transparenta in partea de jos pentru a-i lasa la vedere discret pantofii negri, cu toc. 

Rafinamentul si delicatetea Oliviei s-au potrivit la bratul unui cavaler ca Andi, iar cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri prezente la eveniment.

Cei doi au ajuns cu cateva minute inainte de a incepe licitatia brazilor de Craciun creati de nume cunoscute de designeri romani, special pentru acest eveniment.

In primele douasprezece editii, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.669.100 Euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 18.700 de copii saraci. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in centrele educationale Salvati Copiii Romania.

20 de mesaje de Craciun. Cele mai interesante urari de sarbatori pe care le poti trimite celor dragi
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies