Olivia Wilde, apariție răvășitoare pe covorul roșu, la People’s Choice Awards

Olivia Wilde, apariție răvășitoare pe covorul roșu, la People rsquo;s Choice Awards
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Decembrie 2022
Data actualizare: 07 Decembrie 2022
N-a trecut o lună de la despărțirea de Harry Styles, însă Olivia Wilde strălucește pe covorul roșu ca niciodată. Actrița de 38 de ani a adoptat o ținută curajoasă la gala People’s Choice Awards, unde a ridicat un premiu acordat celui mai recent film în care joacă.

Olivia Wilde a stârnit ceva rumoare cu apariția ei răvășitoare de la gala People’s Choice Awards. Actrița de 38 de ani, care e singură de curând, a purtat o rochie Dior transparentă, care i-a dezvăluit sânii.

Internauții nu au cruțat-o pentru ținuta îndrăzneață, considerând că tânjește după atenție.

Cineva tânjește după atenție. Biata fată”.

Femeile care spun: nu ne obiectificați; același femei spun: uitați-vă la sfârcul meu, în loc de fața mea”.

„Destul de trist că ai nevoie de atât de multă atenție”.

De ce se mai deranjează să poarte ceva? Până și prostituatele se acoperă mai mult decât aceste staruri” – au fost unele dintre cele mai răutăcioase comentarii de pe margine.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Faptul că actrița și-a dezvăluit sfârcurile și nu a purtat pe sub rochie decât o pereche de chiloței de culoare neagră, a fost privit de internauți ca un gest disperat al unei persoane frivole.

Actrița a urcat pe scenă, unde a acceptat premiul Best Drama Movie, pentru filmul Don’t Worry Darling, în care joacă alături de Harry Styles, de care s-a despărțit la jumătatea lunii noiembrie.

Cei doi actori și-au spus „adio” după doi ani de relație, însă surse din anturajul lor susțin că s-ar putea împăca după ce petrec o perioadă departe unul de celălalt. Olivia Wilde se despățise și de Jason Sudeikis, după ce fuseseră logodiți vreme de șapte ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!