Operatiile estetice, pe care i le facea chiar iubitul ei, i-au distrus viata. "Nu ma pot privi in oglinda fara sa plang"

Operatiile estetice, pe care i le facea chiar iubitul ei, i-au distrus viata.  Nu ma pot privi in oglinda fara sa plang
Data: 18 Februarie 2014
Un model din SUA, Priscilla Caputo, a invatat pe pielea ei ce inseamna dependenta de operatiile estetice, dupa ce a apelat la injectiile cu colagen in buze.

Priscilla, in varsta de 31 de ani, a ajuns sa intre in depresie si sa aiba ganduri sinucigase, dupa ce a abuzat de operatiile de marire a buzelor.

"Este exact ca atunci cand oamenii supraponderali se uita in oglinda si se vad mai slabi decat sunt de fapt. Eu ma uitam in oglinda si vedeam ca mai am nevoie de o marire a buzelor", a povestit ea.

Trezirea la realitate a venit abia dupa ce femeia a postat cateva fotografii pe Facebook si a devenit peste noapte tinta glumelor tuturor.

"Prietenul meu era chirurg estetician si el imi facea acele injectii in buze. Niciodata nu mi-a spus ca e prea mult sau ca ar trebui sa ma opresc. Am ajuns de rasul tuturor pe internet, nu am mai primit oferte de modelling, iar viata mea s-a transformat intr-un cosmar", a adaugat Priscilla.

Odata ce a renuntat la injectii, buzele modelului au inceput sa-si recapete forma initiala, dar intr-un timp mai lung:

"Nu ma puteam privi in oglinda fara sa plang. Am ajuns la terapie suferind de depresie, m-am gandit la sinucidere. Nu ma pot uita la poze cu mine fara sa plang si sper ca din aceasta experienta prin care am trecut eu sa invete si alte femei si sa inteleaga ca vor fi mai fericite daca raman cu ce le-a inzestrat natura".

FULLSCREEN
Operatiile estetice, pe care i le facea chiar iubitul ei, i-au distrus viata. "Nu ma pot privi in oglinda fara sa plang"
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO