Operațiile estetice le-au distrus chipurile frumoase. Vedete desfigurate în urma unor intervenții nereușite

Operațiile estetice le-au distrus chipurile frumoase. Vedete desfigurate în urma unor intervenții nereușite
Citeste mai mult despre: vedete, operatii estetice,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 11 Octombrie 2021
Data actualizare: 17 Octombrie 2021
  De curând, Linda Evangelista și-a șocat fanii când a dezvăluit că a rămas desfigurată în urma unei intervenții nereușite. Motiv pentru care a ieșit din lumea reflectoarelor și a preferat să stea ascunsă de paparazzi. Însă ea nu este singura vedetă cu chipul distrus de operații estetice nereușite.


Katie Price

La începutul anilor 2000, Katie Price era considerată una dintre cele mai frumoase britanice. Toți bărbații din Anglia visau la ea, însă Peter Andre a fost cel care a dus-o atunci la altar. Între timp s-au despărțit, iar ea a mai bifat încă două divorțuri. Și multe operații estetice, care i-au schimbat mult trăsăturile, ajungând de nerecunoscut. 

Donatella Versace

Celebra creatoare de modă impresiona cu frumusețea sa în anii ’90, însă din dorința de a rămâne veșnic tânără a ajuns să se opereze. Deși nu vorbește despre intervențiile sale, nici nu este cazul să le confirme sau infirme, pentru că sunt mai mult decât evidente.

Michael Jackson

“Lui Michael Jackson i-a căzut nasul”, titrau publicațiile mondene în urmă cu 20 de ani. Poate e mai mult un mit decât un adevăr, pentru că nu există o dovadă în acest sens, însă după atâtea operații estetice nu ne-ar mai mira nimic. Michael Jackson a suferit atâtea intervenții încât spre finalul vieții sale arăta de-a dreptul înfricoșător. 

Mickey Rourke


Unul din sex simbolurile anilor ’80, Mickey Rourke are chipul distrus de atâtea intervenții estetice. Un actor extrem de talentat, Rourke și-ar fi făcut cinci rinoplastii, implanturi la obraji, la buze și la bărbie, eyelift, implant de păr și fillere. 

Priscilla Presley


Una dintre cele mai frumoase femei din lume în anii ’70-’80, Priscilla nu a vrut să îmbătrânească natural, așa că a apelat la operații estetice. Rezultatele nu sunt cele mai grozave. 

Courteney Cox

Simpatica actriță din Friends a abuzat de botox în ultimii ani, iar fața ei pare că ar fi “înghețat”.Sursa foto: Getty Images, Profimedia, Instagram


Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Tom Cruise a descoperit elixirul tinereții!

 

  • Priscilla PresleyVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies