Oprah e în doliu. Mama ei a murit chiar de Ziua Recunoștinței

Oprah e în doliu. Mama ei a murit chiar de Ziua Recunoștinței
Citeste mai mult despre: Oprah Winfrey, Oprah doliu, Vernita Lee,
Autor: Dan Brumar
Data: 26 Noiembrie 2018
Vedeta de televiziune trece prin momente dificile. Oprah Winfrey a aflat că mama ei a murit tocmai de Ziua Recunoștinței.

Vernita Lee avea 83 de ani și s-a stins de Ziua Recunoștinței. Anunțul a fost făcut de nepoata lui Oprah, Alisha Hayes, scrie TMZ. Vedeta de televiziune și mama sa nu au fost foarte apropiate. La scurt timp duce ce a născut-o pe Oprah, Vernita s-a mutat în Milwaukee ca să câștige bani pentru a-și întreține familia. Fetița a fost crescută de bunică. Cele două s-au reunit când Oprah avea șase ani, însă doar pentru puțină vreme. 

În 1963, când a dat naștere unei alte fete, Vernita a dat-o pe Oprah spre adopție. Vedeta de televiziune nu și-a cunoscut sora pentru care ea a fost dată de acasă, însă a aflat de existența ei abia în 2010. Se pare că Patricia, sora ei vitregă, a murit în 2003, din cauza dependenței de cocaină.

Vernita Lee, care a avut mai multe relații amoroase fără să se căsătorească, a mai făcut un băiat pe nume Jeffrey. Acesta a murit de HIV/SIDA în 1989. Pe lângă acesta, Oprah mai are două surori, Sade și Meghan.

Deși nu a îndrăgit-o deloc pe mama ei, Oprah a făcut un pas pentru a se împăca cu aceasta la începutul anului 1990, când a invitat-o în emisiunea ei.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO