Orașul din România care a anulat REVELIONUL pe ultima sută de metri

Orașul din România care a anulat REVELIONUL pe ultima sută de metri
Citeste mai mult despre: revelion 2022, Cluj,
Data publicarii: 31 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Orașul rival al Capitalei a rămas fără Revelion! Primarul a declarat că nu vor exista festivități în orașul pe care îl administrează. Focurile de artificii care urmau să aibă loc în patru zone diferite din Cluj-Napoca au fost anulate chiar în ziua de Anul Nou. 

Primarul Emil Boc spune că s-a răzgândit chiar în ziua când are loc Revelionul din cauza ceții care va face inutilă distracția.

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile – condiţii de ceaţă, vizibilitate redusă – spectacolul de artificii programat pentru noaptea dintre ani se anulează, în toate cele patru zone: Dealul Cetăţuie, Iulius Mall, Cartierul Bună Ziua, platoul din faţa clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei din Campusul USAMV”, potrivit Primăriei Cluj-Napoca.

Emil Boc petrece Revelionul la „hotelul plapumă” 

 Emil Boc a spus că focurile de artificii vor fi organizate, probabil, cu altă ocazie, eventual de Ziua Unirii Principatelor.

„Am anulat focurile de artificii din cauza prognozei meteo. Va fi ceaţă. Am luat decizia administrativă în dimineaţa aceasta, la ora 9. Prognoza spune că sunt peste 95% şanse să fie ceaţă la miezul nopţii. Nu putem să schimbăm direcţia ceţei. Nu cheltuiam bani publici, ci din sponsorizări, dar îi vom cheltui cu alte ocazii, poate în 24 ianuarie sau cu alt prilej. Nu vom avea nimic la Cluj de Revelion”, a precizat primarul Clujului.

Întrebat unde va petrecere Revelionul, Boc a răspuns că la „hotelul plapumă”, adică acasă: „trebuie să mă adaptez la vremurile în care trăim”.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!