"Orgie” cu 30 de modele la Miami! Fiica Madonnei, Lourdes Leon, printre participante

Orgie cu 30 de modele la Miami! Fiica Madonnei, Lourdes Leon, printre participante
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Decembrie 2019
Data actualizare: 21 Aprilie 2020
Lourdes Leon (23 de ani), fiica cea mare a celebrei cântăreţe Madonna, a fost una dintre protagonistului festivalului de modă de la Miami.

Într-o campanie pentru brandul, Desigual, tânăra s-a dezbrăcat alături de alte 30 de modele pentru a mima scene de sex în grup. ,,Love Different” e mesajul prin care cei de la Desigual au promovat diversitatea în strânsă conexiune cu dragostea, în cadrul evenimentului de fashion desfăşurat la Art Basel Miami Beach.

Lipsită de inhibiţii, la fel ca mama sa, Lourdes a acceptat provocarea de a poza în ipostaze îndrăzneţe. Mai întâi a pus în scenă un sărut cu o altă dansatoare, după care s-a alăturat unui grup mai mare de modele, bărbaţi şi femei, pentru a simula o orgie în faţa publicului şi fotografilor.


 

Astfel, fiica pe care Madonna (61 de ani) o are cu fostul iubit Carlos Leon pare să calce hotărât pe urmele mamei sale. „Lourdes este foarte talentată. Sunt verde de invidie pentru că e incredibilă în tot ceea ce face”, spunea Madonna într-un recent interviu. Născută în 1996, la Los Angeles, Lourdes are calităţi indiscutabile de model, dar cochetează atât cu actoria, cât şi cu muzica.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies