Orice barbat si-ar dori sa aiba viata lui. Este Regele Instagramului si are o avere de peste 100 de milioane de dolari!

Orice barbat si-ar dori sa aiba viata lui. Este Regele Instagramului si are o avere de peste 100 de milioane de dolari!
Citeste mai mult despre: Regele Instagramului, cum arata,
Data: 02 Mai 2018
Probabil nu exista barbat care sa nu-l invidieze pe Dan Bilzerian, jucatorul de poker care a devenit celebru datorita vietii extravagante pe care o duce si cu care se lauda pe conturile de socializare.

Dan Brilzerian, supranumit si Regele Instagramului, dupa ce a strans in jurul lui o comunitate de peste 23 de milioane de persoane pe celebra platforma de socializare, pare sa aiba o viata la care viseaza multi barbati. Are o avere de peste 100 de milioane de dolari, masini de lux, 3 case in Hollywood, Los Angeles si San Diego si zeci de femei sexy care il insotesc peste tot.

Totusi, viata lui nu este atat e roz pe cat pare pe Instagram, acolo unde fiecare fotografie pe care o posteaza are peste 300.000 de like-uri. Consumul excesiv de alcool, cocaina si Viagra i-au pus de 3 ori viata in pericol. Desi are doar 37 de ani, Dan a avut pana acum 3 atacuri de cord. 


 

Happy #earthday

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on


Jucatorul de poker are cu siguranta un inger pazitor pentru ca a reusit sa scape cu viata si dupa un atac care a avut loc in timpul unui concert din Los Angeles. Incidentul s-a soldat cu 59 morti si alte 500 de persoane ranite . Dan s-a filmat in tip ce fugea de la concert si spunea ca a vazut cum o fata a fost impuscata in cap. 

Vezi imaginile aici!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO