Orlando Bloom își prezintă noul documentar: "Este inacceptabil ce se petrece acolo!"

Orlando Bloom își prezintă noul documentar: Este inacceptabil ce se petrece acolo!
Citeste mai mult despre: Orlando Bloom, Lister, Tony Stewart,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 August 2018
Data actualizare: 23 August 2018
Orlando Bloom a mers până în Dhaka, în Bangladesh pentru a filma un episod din serialul său ce are ca scop ajutorarea familiilor sărace. 

De asemenea, această emisiune TV are parteneriat și cu UNICEF. În timpul unui episod, Orlando a spus emoționat: "Nu am întâlnit un copil care nu a trebuit să muncească și acest lucru nu este acceptabil, nu este o copilărie, nu este o viață."

Orlando Bloom este ambasador UNICEF, iar serialul va debuta duminică, 26 august pe Channel Ten.

Actorul în vârstă de 41 de ani a fost însoțit de australianul Simon Lister care a surprins niște cadre foarte frumoase cu Orlando Bloom și copiii. 

Președintele UNICEF din Australia, Tony Stewart a vorbit despre premiera acestui serial TV: "Opera incredibilă de cinema a lui Simon Lister și Canon Australia oferă spectatorilor o perspectivă asupraa a ceea ce este să fii copiil care trebuie să muncească pentru a-și trăi viața. În fiecare zi, milioane de copii din întreaga lume sunt forțați să supraviețuiască sărăciei extreme, în loc să meargă la școală."

Orlando Bloom a stat cu copiii și au făcut selfi-uri. De asemenea, în urma vizitei sale în Bangladesh, actorul din Pirați din Caraibe a declarat: "Acest film a permis unora dintre copiii cu vulnerabilități să-și povestească propria poveste. Pentru mine ceea ce s-a realizat este memorabil."

Foto Sursa - UNICEF/ Simon Lister
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!