Imaginea care a blocat internetul. Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la Oscar 2014 a devenit viral instantaneu

Imaginea care a blocat internetul. Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la Oscar 2014 a devenit viral instantaneu
Citeste mai mult despre: Oscar 2014, Ellen DeGeneres, Twitter, virale,
Data: 03 Martie 2014
O fotografie realizata cu telefonul mobil de Ellen DeGeneres la gala Oscar 2014, care include vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep si Julia Roberts, a devenit cel mai popular mesaj publicat pe Twitter, dupa ce a fost preluat de peste un milion de utilizatori ai retelei.

Fotografia ii include pe Ellen DeGeneres, Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Kevin Spacey, Channing Tatum si Jared Leto.

In timpul celei de-a 86-a editii a galei premiilor Oscar, care a avut loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, gazda evenimentului, Ellen DeGeneres, le-a cerut mai multor vedete sa i se alature pentru un "selfie", adaugand ca isi doreste ca aceasta fotografie sa devina cel mai preluat (retweet-uit) mesaj pe platforma Twitter.

La putin timp dupa ce a publicat fotografia, Twitter s-a confruntat cu dificultati de functionare, potrivit variety.com. Fotografia a fost preluata de peste 750.000 de ori in primele 45 de minute. In prima ora de la publicare, fotografia a depasit mesajul care detinea recordul anterior, un text publicat de presedintele american Barack Obama dupa ce a castigat alegerile din 2012 si care a fost preluat de peste 780.000 de ori.

Marele trofeu al galei premiilor OSCAR 2014, pentru cel mai bun film, a revenit productiei "12 Years a Slave", in regia lui Steve McQueen, in timp ce "Gravity", de Alfonso Cuaron, conduce in topul castigatorilor, cu sapte trofee, la cea de-a 86-a gala a premiilor acordate de Academia de film americana, care a avut loc la Los Angeles.

Matthew McConaughey a castigat rolul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, iar cea mai buna actrita in rol principal a fost desemnata Cate Blanchett, pentru prestatia din "Blue Jasmine", in regia lui Woody Allen.

Mediafax.ro prezinta LISTA COMPLETA a castigatorilor celei de-a 86-a editii a premiilor Oscar.

- "12 Years a Slave", premiul OSCAR pentru CEL MAI BUN FILM.

- Matthew McConaughey, Oscarul pentru CEL MAI BUN ACTOR in rol principal, pentru rolul din "Dallas Buyers Club".

- Cate Blanchett a castigat premiul pentru CEA MAI BUNa ACTRITA IN ROL PRINCIPAL, pentru prestatia din "Blue Jasmine".


- Premiul pentru CEA MAI BUNA REGIE, castigat de Alfonso Cuaron, pentru "Gravity".


- Lupita Nyong'o castiga premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

- PRIMUL castigator la OSCAR: JARED LETO, premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar.

FULLSCREEN
Imaginea care a blocat internetul. Un selfie realizat de Ellen DeGeneres la Oscar 2014 a devenit viral instantaneu
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO