Oscar 2019. Cadourile pentru nominalizați includ trufe cu cannabis și pompe de desfundat WC-ul

Oscar 2019. Cadourile pentru nominalizați includ trufe cu cannabis și pompe de desfundat WC-ul
Citeste mai mult despre: Oscar2019, cadouri,
Data: 24 Februarie 2019
Oscar 2019. Cadourile oferite nominalizaților la Oscar vor conține, în acest an, cremă cu cannabis, excursii în Galapagos sau ședințe pentru tratarea fobiilor. 

Ață dentară, ședințe de terapie cu un expert în fobii, 15 perechi de gene false de lux sau perii de spălat toaleta se numără printre articolele incluse în cadoul care le va fi oferit actorilor și regizorilor nominalizați, chiar înainte de gala premiilor Oscar de duminică seară.

Citește și: Oscar 2019. Cum va arăta scena: 26.000 de cristale Swarovski și 40.000 de trandafiri reali

Fiecare plasă de cadouri are o valoare estimată la 100.000 de dolari și, de regulă, este dominată de tratamente pentru frumusețe. Totuși, în acest an, surpriza vine de la produsele care conțin marijuana, ca urmare a legalizării, în California, a acestui drog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timon Cana (@timoncanastylist) on

Astfel, actori precum Lady Gaga, Bradley Cooper, Amy Adams, Regina King, Olivia Coleman, Rami Malek, Christian Bale vor primi cremă hidratantă cu marijuana, trufe de ciocolată cu marijuana sau un card de membru pentru un club din Hollywood, care permite consumul de cannabis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by bgirlsquirrel (@bgirlsquirrel) on

În plasa de cadouri de lux, artiștii mai pot găsi pompe de sân, lese pentru câini, bijuterii, picturi semnate de Reian Williams, excursii de lux în Islanda sau Insulele Galapagos sau pompe de desfundat WC-ul care luminează în întuneric. 

Foto: Getty, Instagram

Vezi și: Serialul "VLAD", petrecere ca la Oscaruri
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO