Ouch! Demi Lovato i-a scos un dinte antrenorului ei de arte marțiale (VIDEO)

Ouch! Demi Lovato i-a scos un dinte antrenorului ei de arte marțiale (VIDEO)
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Martie 2019
Cântăreața Demi Lovato și-a revenit de tot după supradoza de medicamente care era să-i fie fatală în vara anului trecut. Americanca și-a făcut KO antrenorul de MMA, în timpul unui antrenament.

Jay Glazer, antrenorul personal al cântăreței, a rămas fără un incisiv în timpul unui antrenament de dimineață. Demi Lovato i-a aplicat o lovitură năucitoare când acesta a lăsat garda jos, stârnind râsete în sala de sport. Evenimentul a fost similar cu o victorie de palmares pentru Lovato, care se antrenează intens în a stăpâni artele marțiale.

Solista americană a postat un filmuleț pe Instagram în care Jay Glazer jubilează ca și când și-ar fi dorit să-i scoată cineva dintele acela.

Demi m-a făcut KO. Știu că nu-i pare rău, oameni buni”, a glumit sportivul, care îi antrenează pe fotbaliștii din Liga americană în afara sezonului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Demi Lovato se antrenează alături de Glazer de mai mulți ani. Ea a obținut centura albastră la Jiu-jistsu în anul 2017.

„Iubesc Jiu-jitsu. Am început să mă antrenez în stilul MMA, iar o parte a artelor marțiale mixte este și Jiu-jitsu, astfel că atunci când am început m-am îndrăgostit de acest sport. Să pot face mișcările astea este o formă de artă și e chiar frumos, fiindcă îmi deturneză mintea de la lucrurile care mă stresează”, a declarat Lovato într-un interviu acordat, în 2017, jurnalistului de radio Elvis Duran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Demi Lovato este într-o formă de invidiat, însă în urmă cu opt luni era să moară din cauza unei supradoze cu medicamente extrem de puternice. Cântăreața a fost transportată de urgență la spital și a petrecut 90 de zile într-o clinică de dezintoxicare, pentru a-și trata dependența de droguri și medicamente.

Perioada petrecută în clinica de recuperare nu i-a afectat însă și veniturile din muzică. Piesele ei au fost mai căutate ca niciodată și i-au adus venituri considerabile.

Totodată, din cauza spitalizării sale, Demi Lovato a fost în 2018 cel mai căutat artist în Google.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies