Owen Wilson a fost victima unei farse pe internet! Actorul vrea sa joace cu Lady Gaga in “Zoolander 2” FOTO

Owen Wilson a fost victima unei farse pe internet! Actorul vrea sa joace cu Lady Gaga in  Zoolander 2  FOTO
Data: 29 Decembrie 2010
Site-ul www.liveleak.com a publicat stirea conform careia simpaticul actor Owen Wilson, pe care-l puteti vedea la Pro TV in comediile “Doi cuscri de cosmar” si "Zoolander manechinul", ar fi  murit pe 29 decembrie dimineata, intr-un accident de snowboard, in Zermatt, Elvetia. Stirea a fost, insa, o farsa, dupa cum au declarat mai tarziu purtatorul de cuvant al actorului si apropiatii sai.

Cum stiri false despre moartea celebritatilor apar frecvent pe internet, este posibil ca si aceasta sa fie o facatura, in conditiile in care miercuri, 29 decembrie, pana la ora 22:30 nici un site serios nu a postat vreo informatie despre acest eveniment care ar indolia Hollywood-ul, daca s-ar confirma.

Pana se va confirma sau nu aceasta stire, site-ul artistdirect.com relata in ziua presupusei morti a lui Owen Wilson ca acesta si Ben Stiller si-ar dori sa joace impreuna  Lady Gaga in continuarea filmului ”Zoolander manechinul”.

Wilson a spus: “Gaga trebuie sa fie in film. Filmul va fi facut in curand. M-am vazut cu Ben si cred ca oamenii ar fi fericiti cu noi aparitii. Ea ar fi perfecta! Ne-ar placea sa o vedem demonstrand aptitudinile ei de comediana”.

Saptamana aceasta, il poti vedea pe Owen Wilson in doua filme difuzate de Pro TV:
* joi, 30 decembrie 2010, de la 20:30, alaturi de Robert de Niro si Ben Stiller in "Doi cuscri de cosmar"
* sambata, 1 ianuarie 2011, de la 22:45, in "Zoolander manechinul"

FULLSCREEN
Owen Wilson a murit sau nu? Va mai juca el alaturi de Lady Gaga in “Zoolander 2”?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO