Owen Wilson așteaptă al treilea copil cu a treia sa iubită misterioasă. Cine e mama copilului

Owen Wilson așteaptă al treilea copil cu a treia sa iubită misterioasă. Cine e mama copilului
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Septembrie 2018
Actorul american Owen Wilson (49 de ani) toarnă copii pe bandă, însă nu se gândește la însurătoare.

În iunie 2018, lui Owen Wilson i s-a cerut să facă un test de paternitate, după o ce o femeie cu care s-a încurcat actorul a pretins că poartă în pântece copilul său. Starul din Shaolin Cowboy a făcut testul, iar acesta a scos la iveală că: Surpriză! Wilson va fi tată din nou. Cea care l-a dat de gol este o tânără pe nume Varunie Vongsvirates, care a postat pe contul ei de socializare mai mult fotografii cu ea însărcinată, inclusiv o radiografie a copilului.


Identitatea femeii cu care Owen Wilson va avea cel de-al treilea copil a fost dezvăluită de Page Six TV. Varunie trebuie să nască în această lună o fetiță, pe care o va boteza Laila. Nimeni nu știe cum s-au cunoscut cei doi, însă fotoreporterii de peste Ocean i-au surprins împreună în iunie 2014, ieșind dintr-o cafenea din Malibu.
 


Actorul mai are doi copii, făcuți cu două iubite de-ale sale. Fiul cel mare al lui Wilson, Ford (7 ani), este rodul relației cu fosta sa iubită Jade Duell. Cei doi au fost împreună mai puțin de trei ani. Al doilea său fiu, Finn Lindqvist Wilson (4 ani), este rodul relației sale cu Caroline Lindqvist. Anterior, Owen Wilson a avut o relație cu actrița americană Kate Hudson, între anii 2008 și 2009.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girl power ???? #31weekspregnant

A post shared by Varunie (@varunie) on


Într-o postare pe Instagram din luna august, Varunie e întrebată dacă tatăl copilului ei este Owen Wilson. Tânăra, care nu pare a avea nicio legătură cu lumea mondenă de peste Ocean, a răspuns „Da”. 

Owen Wilson a păstrat o legătură strânsă cu fostele sale iubite și își arată mereu iubirea față de fiii săi. Deși a demonstrat deja că îi plac copiii, Owen Wilson este departe de performanța lui Eddie Murphy. Comendiantul se poate lăuda cu cei zece copii ai săi, făcuți cu cinci femei diferite.

FULLSCREEN
Owen Wilson așteaptă al treilea copil cu a treia sa iubită misterioasă. Cine e mama copilului
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO