Ozana Barabancea si Horia Moculescu - pro si contra Adrian Tutu VIDEO

Ozana Barabancea si Horia Moculescu - pro si contra Adrian Tutu VIDEO
Data: 27 Aprilie 2011
Castigatorul super show-ului “Romanii au talent”, Adrian Tutu, este admirat si contestat, deopotriva, de public, dar si de unii artisti care s-au impartit in doua tabere - pro si contra. Ozana Barabancea si Horia Moculescu, aflati in tabere adverse in ceea ce priveste talentul lui Adrian, au fost invitati la “Happy Hour”, editia de miercuri, 27 aprilie.  

Ozana Barabancea l-a votat pe Narcis Ianau, apoi pe Valentin Dinu. “Adrian nu m-a impresionat cu nimic, in afara de multa butaforie, scena era umpluta de oameni. Narcis a fost dezavantajat de acel negativ pe repede inainte”.

Lui Horia Moculescu i-a placut de Adrian Tutu. “Am fost absolut socat de mesaj. Eu am ascultat piesa, i-am ascultat mesajul si m-am regasit in el. Eu nu ii stiam povestea si m-a impresionat. Adian a cantat impecabil, a avut o dictie perfecta.

Mihai Traistariu
, prin telefon, despre  Adrian Tutu: “Copilul nu are nicio vina, nu cred ca s-au manipulate voturi. E pacat sa il dai la o parte pe Narcis Iustin Ianau”.

Dana Dorian
, director Compania de Artisti, prin telefon: “Niciunul dintre cei ajunsi in finala nu este lipsit de talent. Tutu m-a impresionat prin naturalete si mesaj”.

In finalul disputelor, Ozana Barabancea a spus ca exista inca public pentru spectacolele de la Opera: "Habar nu aveti ca salile de opera sunt pline".
 

FULLSCREEN
Ozana Barabancea si Horia Moculescu - pro si contra Adrian Tutu VIDEO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies