OZN pe fundul marii? Obiect misterios ce seamana cu nava din Star Wars, gasit in Suedia! VIDEO

OZN pe fundul marii? Obiect misterios ce seamana cu nava din Star Wars, gasit in Suedia! VIDEO
Data publicarii: 02 August 2011
Data actualizare: 02 August 2011
Un cerc misterios descoperit de cercetatori pe fundul marii, intre Suedia si Finlanda, pare sa fie dovada ca Pamântul a fost vizitat de extraterestri.

Cercetatorii pretind ca cercul, descoperit cu ajutorul unui sonar, este o nava zburatoare care s-a prabusit in mare, la 91 de metri adâncime , scrie dailymail.co.uk.

Nava misterioasa a fost descoperita in timpul cautarilor unei epave, iar cercetatorii spun ca nisipul din jurul ei a fost miscat, semn ca nava a incercat sa se deplaseze.

Descoperirea a stârnit numeroase speculatii din partea vânatorilor de OZN-uri si a blogger-ilor. Unii dintre ei au sugerat ca obiectul misterios seamana cu Millennium Falcon, nava din seria "Star Wars"

Ziarele din Suedia au scris despre descoperire pe primele pagini, intrebându-se daca acesta este primul semn al vietii extraterestre.

Cercetatorul Peter Lindberg, initiatorul expeditiei, spune ca obiectul are un diametru de 18 metri si este vizibil clar pe fundul marii.

"In meseria asta vezi o multime de lucruri ciudate, dar in cei 18 ani de experienta nu am vazut ceva asemanator. Forma este complet rotunda", spune cercetatorul.

Echipa sa nu are insa fondurile necesare pentru a continua examinarea obiectului. Daca se va dovedi ca acesta este un OZN, va fi o descoperire extraordinara, insa daca este doar o forma, eforturile vor fi zadarnice.

Sursa: Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies