Ozzy Osbourne și-a amânat concertele din Europa și Marea Britanie pentru că e grav bolnav

Ozzy Osbourne și-a amânat concertele din Europa și Marea Britanie pentru că e grav bolnav
Citeste mai mult despre: Ozzy Osbourne,
Autor: Redactia
Data publicarii: 31 Ianuarie 2019
Data actualizare: 31 Ianuarie 2019
Ozzy Osbourne și-a amânat toate concertele din Europa din cauza unor probleme de sănătate.

Ozzy trebuia să își începă turneul în Marea Britanie și Irlanda chiar astăzi, însă reprezentanții săi au spus că ar Ozzy suferă de gripă, cu care se luptă de ceva zile bune.

Legenda heavy metal trebuia să cânte cu Judas Priest în cadrul acestui turneu european, "No More Tours 2".

„Sunt complet devastat de faptul că trebuie să amân etapa europeană din turneul meu. Întâi infecţia cu stafilococ de la deget... iar acum gripa şi bronşita. Vreau să îmi cer scuze tuturor fanilor care au fost atât de loiali pe parcursul anilor, trupei mele, echipei şi celor de la Judas Priest. Vă iubesc pe toți.”, a transmis Ozzy, prin intermediul reprezentanților săi.

Soția lui Ozzy pregătește un film

Și Sharon Osbourne a anunțat la începutul săptămânii că pregătește un film. Soția lui Ozzy a declarat pentru Variety că nu vrea să facă „încă un film cu sex, droguri și rock n roll”.

Osbourne a spus că a aflat recent că un film despre ei doi face turul caselor de producție din Statele Unite și s-a gândit că  ar fi oportun să existe și o variantă „cu suflet” a poveștii.

Vezi și: 

Gazda show-ului TV „Talk” a spus că filmul nu se va concentra pe povestea de dragoste dintre ea și Ozzy, ci pe propria-i poveste, punctată, desigur, la un moment dat, și de întâlnirea cu Ozzy.

„Nu a mai existat un film despre o femeie care lucrează în management și care are succes. […] E vorba despre mine, despre copilăria mea și despre cum am crescut în această industrie, cu un tată cu o personalitate puternică și adesea violent. ”, a spus Osbourne.

Sharon Osbourne a mai spus că ar vrea să îl coopteze ca regizor în proiect pe Danny Boyle, cunoscut pentru filme precum „Trainspotting” și „Slumdog Millionaire”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!