(P) 10 idei de cadouri perfecte pentru Sf. Valentin/Dragobete

(P) 10 idei de cadouri perfecte pentru Sf. Valentin/Dragobete
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Ianuarie 2021
Data actualizare: 28 Ianuarie 2021
Anul acesta de Sf. Valentin poți alege dintr-o mulțime de cadouri simple, clasice, precum un buchet de flori sau cadouri rafinate, personalizate special pentru persoana iubită. Este o zi specială pentru a-ți reconfirma iubirea față de partenera tău, prin timp de calitate petrecut împreună și schimb emoționant de declarații de dragoste. 

Dacă ai nevoie de inspirație, poți în continuare o listă interesantă de cadouri personalizate pentru cei indragostiti.

O bijuterie rafinată

Un cadou perfect cu orice ocazie, o bijuterie trebuie doar să fie realizată dintr-un material de calitate. Nu este neapărat nevoie să fie scumpă (din platină sau aur), poate fi la fel de specială și dacă este confecționată din argint sau oțel inoxidabil.

O cină romantică cu o tematică aleasă de tine

Alege un restaurant elegant și mergeți să vă bucurați împreună de câteva ore de liniște. În timp ce veți savura felurile de mâncare recomandate, veți putea să discutați despre voi și despre planurile de viitor.

Un weekend surpriză la munte

2 zile departe de agitația nebună a orașului, fără griji, pline doar cu voi doi. Veți avea timp să vă cunoașteți mai bine dacă sunteți la începutul relației sau să vă bucurați de încă o experiență de calitate dacă relația voastră durează de mai mult timp. 

Cartea preferată

Dacă este pasionată de lectură, cu siguranță are o listă de cărți pe care și le dorește. Tot ce va trebui să faci este să-i găsești lista, să cumperi cartea și să i-o oferi împreună cu o cutie de ciocolată franțuzească. 

Un abonament la teatru

În speranța unor vremuri mai bune și având convingerea că relația voastră va dura, vă veți bucura împreună de câteva spectacole de calitate, cu actori talentați. 

O sticlă de parfum fin

Este o alegere destul de riscantă. Ar trebui să îi cunoști foarte bine gusturile pentru a-i putea face o surpriză frumoasă atunci când va deschide cutia și va mirosi parfumul. Reacția ei va spune totul despre cum va decurge în continuare întâlnirea voastră.

Un album foto cu voi doi

Dacă sunteți genul melancolic, căruia îi place să rememoreze momentele plăcute petrecute împreună, un album foto personalizat este alegerea perfectă. Ai putea include pozele din ultimul an sau din cea mai frumoasă vacanță petrecută împreună. Un album foto legat în piele va avea un efect deosebit și va aduce nota de eleganță pe care o impune Ziua Îndrăgostiților.

Un voucher la un salon de SPA

Oferă-i câteva ore unice într-un salon SPA și poți fi sigur că ai ales un cadou perfect. Procedurile de care se va bucura în timpul petrecut alături de profesioniști în ceea ce privește tehnicile de relaxare, își vor face simțite efectele pentru mult timp. Un masaj special, un scrub al pielii și o saună umedă sunt o experiență de care își va aminti cu plăcere. 

Un aranjament floral personalizat

În funcție de dimensiunea buchetului, acest cadou poate fi unul banal sau unul senzațional. Alege o florarie elegantă unde poți să comanzi și o sticlă de șampanie și vei avea astfel un cadou de o simplitate care o va cuceri. Prezinta-te la ușa ei împreună cu două pahare de șampanie și introducerea pentru o seară minunată va fi deja făcută. 

Un inel de logodnă

Este cadoul suprem pe care i-l poți dărui iubitei tale cu ocazia Sf. Valentin. Poate mulți consideră că este un clișeu, dar ce zi poate fi mai potrivită pentru a vă declara dragoste eternă și a vă face jurăminte? Un asemenea moment trebuie sărbătorit în consecință, așa că ar fi bine să ai în vedere și o rezervare la un restaurant intim. Veți putea savura momentul unic în viața voastră și veți crea o amintire de neuitat.

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!