(P) 3 idei de decorațiuni pentru toamnă IEFTINE, dar cu un efect WOW

(P) 3 idei de decorațiuni pentru toamnă IEFTINE, dar cu un efect WOW
Data: 09 Octombrie 2019
După o vară atât de toridă, oamenii abia așteaptă zilele de toamnă răcoroase, dar pline de frumusețe datorită spectacolului de culori pe care îl oferă acest anotimp.

Este normal să îți dorești să profiți din plin de aceste nuanțe prietenoase și să le aduci în propria locuință. Decorațiunile de toamnă pot face timpul petrecut în casă mai plăcut și pot induce o senzație de confort. Cum poți să îți decorezi întreaga casă cu foarte puțini bani? Mai jos vei găsi cele mai cool idei!

Cum să realizezi decorațiuni de toamnă frumoase și ieftine?

Folosește borcane pentru decorațiuni inedite

Se pare că borcanele obișnuite, pe care le folosești în mod normal pentru a pune dulceață sau murături în cămară, pot fi folosite cu succes pentru conceperea unor decorațiuni de toamnă atractive și foarte simpatice. Te poți inspira de pe Internet pentru a realiza singur aceste decorațiuni.

O idee interesantă este aceea de a lipi pe un borcan, cu ajutorul unui pistol de lipit, crenguțe pe care le poți culege de afară sau batoane de scorțișoară ori frunze. Poți așeza apoi în borcan o lumânare și ai creat astfel un suport foarte șic! Dacă nu ai un borcan, poți folosi orice pahar transparent, nu foarte înalt. 

Bineînțeles, dacă nu crezi că ai timp pentru a le face, poți oricând să comanzi online de aici decorațiuni pentru casa ta, care vor contribui semnificativ la un ambient primitor și cald în locuința ta, chiar și în sezonul rece!

Folosește dovleceii pentru a adăuga culoare în casa ta

Toamna este despre dovleci portocalii, mari și mici, lungi sau turtiți. Aceștia se pot găsi oriunde într-o mare varietate de dimensiuni și nuanțe. Dacă ai în grădina ta simpaticele tărtăcuțe, atunci nu trebuie să cheltuiești mai nimic. Dacă este necesar să le cumperi, acestea au un preț foarte mic și pot fi găsite în supermarketuri sau în piață. 

Cum poți folosi dovleceii ornamentali? Ei bine, o primă idee ar fi să iei un bol pentru fructe și să pui dovlecei mici în acesta. Alege câteva frunze colorate de afară, sau frunze de toamnă artificiale, și așază-le printre dovlecei. Poți folosi acest aranjament ca piesă decorativă centrală pe masa de cafea. O altă idee ar fi să vopsești dovleacul într-o altă culoare. Astfel, acesta s-ar putea contopi armonios cu cromatica încăperii tale, în timp ce păstrează tematica de toamnă pe care o urmărești. 

Folosește-te de conuri de conifere, nuci, cereale și ghinde


Natura îți oferă deja toate materialele de care ai nevoie. Desigur, pentru a putea crea decorațiuni atractive este nevoie de timp și implicare. Transformă acest timp într-un proiect drăguț pe care să îl realizezi împreună cu partenerul tău, cu prietena cea mai bună sau chiar cu copiii tăi.

Cum le poți folosi? Conurile de brad sunt frumoase atât în forma naturală, cât și vopsite sau date prin sclipici. Acestea se pot așeza la întâmplare pe suprafețele din casă, pot fi așezate pe un bol, sau poți construi o cunună pentru ușă dacă le lipești pe un suport rotund. 

O altă idee este aceea de a folosi grăunțe de porumb. Într-o vază transparentă, pune grăunțe de porumb, furajer sau porumb pentru popcorn. Apoi, așază în aceasta mai multe plante uscate, cum sunt florile de paie sau altele care nu se scutură odată ce sunt uscate. Garantat, vei obține un element de decor care va atrage atenția! 

Oricine se poate bucura de o casă cu un decor tomnatic atractiv, fără a fi nevoit să scoată sute de lei din buzunar. Chiar și tu te poți bucura de o toamnă minunată în locuința ta decorată cu mult gust!  

Sursa foto: shutterstock.com

FULLSCREEN
3 idei de decorațiuni pentru toamnă IEFTINE, dar cu un efect WOW
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO