(P) 4 Greșeli grave pe care le fac oamenii îndrăgostiți

(P) 4 Greșeli grave pe care le fac oamenii îndrăgostiți
Citeste mai mult despre: greseli cuplu, relatie de iubire,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Ianuarie 2021
Data actualizare: 25 Ianuarie 2021
După o anumită perioadă de timp de la oficializarea ei, orice relație presupune un anume efort din partea ambilor parteneri pentru a menține vie flacăra pasiunii. 

Și pentru că întotdeauna este mai ușor să previi decât să repari, este important să știi dinainte care sunt cele mai comune greșeli pe care le fac oamenii îndrăgostiți și să încerci să le eviți.

4 Greșeli care îți pot afecta grav relația de cuplu

#1 Permiți rutinei să se instaleze confortabil între voi

Odată ce se instalează rutina și obișnuința ia locul dragostei, orice relație, indiferent de cât pare ea de solidă, ajunge în pericol. Mai ales dacă la început relația voastră era una dinamică și plină de suspans, rutina este cea mai rapidă cale spre distrugerea ei. De aceea, oricât de ocupați ați fi, faceți-vă timp să vă surprindeți unul pe celălalt și să vă hrăniți hobby-urile comune. Reamintiți-vă ce v-a adus împreună și dacă este vorba de călătorii, sport, jocuri, lectură sau orice altă pasiune, reintroduceți-o în viața de cuplu pentru a adăuga acesteia un plus de sare și piper.

#2 Nu mai dai importanță lucrurilor aparent mărunte

Când unul din parteneri sau chiar amândoi sunt atât de siguri pe relația lor încât nu mai dau importanță lucrurilor care trezesc emoție persoanei de lângă, orice relație de dragoste riscă să ajungă o epavă. Ca bărbat, dacă încetezi cu gesturile tandre cu care îți copleșeai iubita la început, cu siguranță vei ajunge într-un punct când îți va reproșa că nu mai ești persoana de care ea s-a îndrăgostit. Iar ca femeie, dacă obișnuiai să te aranjezi ca o păpușă proaspăt scoasă din cutie ori de câte ori te întâlneai cu el și la un moment dat renunți la a te mai folosi de puterea cosmeticelor și îți înlocuiești toate perechile de pantofi cu toc cu teniși și adidași, el va avea impresia că tu nu mai consideri că merită efortul și va răspunde cu aceeași monedă.

#3 Nu-ți mai faci timp să fiți cu adevărat împreună

Există o mulțime de cupluri care locuiesc împreună, desfășoară o mulțime de activități împreună și împart noapte de noapte același pat, dar renunță cu totul la atingeri, mângâieri, dezmierdări și orice alt tip de gesturi intime. Iar lucrul cel mai ciudat este că de multe ori atracția este încă acolo, dar știind că au oricând acces direct la trupul partenerului, unele persoane amână prea mult contactul fizic. Nici acest tip de atitudine nu este unul sănătos pentru relația de cuplu și de aceea, chiar dacă nu ți se pare absolut necesar, puțin ajutor din exterior ajută. Un cadru intim cu o atmosferă romantică, un supliment alimentar ca Power v8, un vin bun savurat în doi sunt doar câteva exemple. Nu pare mult la prima vedere, dar astfel de detalii sunt cele care fac diferența într-o relație de câteva săptămâni și una de o viață.

#4 Nu vă apreciați suficient unul pe altul

Nu lăsa să-ți scape nicio ocazie de a spune ceva frumos partenerei sau parterului tău. Este foarte simplu să găsești punctele forte ale unei persoane, dar cu condiția să stai mereu cu ochii larg deschiși. În loc să te concentrezi pe ceea ce nu face persoana de lângă tine, privește partea plină a paharului și apreciază ceea ce îți oferă. Această schimbare de atitudine nu numai că va face minuni pentru relația voastră, dar te va ajuta și să te simți mai bine din punct de vedere psihic.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!