(P) Ai grijă de părul tău alegând o vopsea de păr hrănitoare

(P) Ai grijă de părul tău alegând o vopsea de păr hrănitoare
Citeste mai mult despre: păru, vopsea, vopsea de par,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 28 August 2019
Data actualizare: 28 August 2019
Femeile aleg să își schimbe culoarea părului din două motive: fie pentru că își doresc o schimbare de look, fie pentru a ascunde firele albe de păr, apărute odată cu trecerea timpului.

 De aceea, atunci când acestea își aleg un tip de vopsea de păr care să se potrivească fizionomiei și dorințelor lor, petrec foarte mult timp în fața rafturilor cu vopsele.

Alegerea vopselei de păr trebuie făcută cu atenție, fiind important ca formula chimică a acesteia să nu distrugă iremediabil părul. De aceea, va fi de preferat să optăm pentru o vopsea hrănitoare, care are în componență ingrediente active de origine naturală ce pot remedia efectul substanțelor chimice.

Nu ne putem aștepta de la nici un astfel de produs să nu ne afecteze deloc structura firului de păr, însă îl putem selecta pe cel care are ingredientele cele mai bune. Printre marile branduri din România producătoare de vopsea de păr cu efect hidratant în timpul vopsirii se găsește GEROCOSSEN ‒ produsele având la bază ingrediente de origine naturală, atent selectate de către specialiștii în frumusețe.

Vopseaua de păr GEROCOSSEN – colorare delicată și intensă, de lungă durată

GEROCOSSEN este recunoscut pe piața cosmeticelor din România ca fiind printre puținele branduri care acordă o importanță considerabilă aducerii beneficiilor ingredientelor naturale în produsele comercializate. Acesta oferă, atât femeilor, cât și bărbaților, vopsele de păr de calitate înaltă, mai puțin dure cu podoaba capilară.

Pasiunea pe care creatorii din spatele brandului o pun în oferirea celor mai eficiente soluții pentru clienții lor se observă în calitatea produselor disponibile pe site, acolo unde gama de vopsele de păr abundă în diversitate și originalitate.

Cu ce sunt diferite vopselele de păr de la GEROCOSSEN? Gama de vopsele Color Plus dispune de produse care conțin, pe lângă pigmenți puternici care asigură o colorare intensă și o acoperire perfectă a firelor de păr albe, și ingrediente de origine naturală, cu proprietăți reparatorii, care au rolul de a combate parțial efectul chimic produs la nivelul firului de păr.

Uleiul de argan, keratina și proteinele de mătase regăsite în componența vopselelor Silk&Shine de la GEROCOSSEN protejează părul în timpul colorării, asigurând o nuanțare intensă și de durată, structura firului fiind protejată de factorii chimici în timpul colorării. În final, rezultatul va fi vizibil într-un păr cu un aspect lucios natural, ușor de pieptănat și de coafat. Pachetul de vopsea de păr conține, pe lângă pigmentul de colorare și emulsia oxidantă, un set de mânuși din plastic pentru aplicarea sigură a produsului, un balsam cu rol de stabilizator al culorii și o serie de instrucțiuni de folosire, care va face prepararea și aplicarea soluției mai ușoară.

De ce trebuie să ținem cont în alegerea unei vopsele de păr?

Acum că știm că avem la îndemână soluții mai puțin dăunătoare de schimbare a look-ului prin nuanțarea părului, trebuie ca alegerea celei mai potrivite vopsele de păr să ia în considerare nuanța tenului. De asemenea, trebuie să avem în vedere și culoarea actuală a părului nostru. Ambalajul vopselei are mai mult rol orientativ. De aceea, nu trebuie să ne ghidăm în proporție de 100% după culoare prezentată pe acesta, ci trebuie să avem în vedere faptul că o nuanță poate avea rezultate diferite în funcție de culoarea pe care este aplicată.

De asemenea, trebuie să avem în vedere vârsta. Deși este adevărat faptul că părul cu fire albe vizibile vopsit în nuanțe mai închise este considerat ca având efect de întinerire, acesta poate avea un aspect prea dur în contrast cu tenul deschis la culoare. Pe de cealaltă parte, până la vârsta de 20-30 de ani putem încerca aproape orice vopsea de păr, însă și de data aceasta trebuie să avem în vedere cum va încadra noua nuanță chipul nostru.

În final, cele mai bune vopsele de păr trebuie să fie blânde cu firul de păr, să nu îl usuce prea tare și să nu îl degradeze într-o proporție prea mare, exact așa cum sunt cele de la GEROCOSSEN. Ca ultim sfat pe care îl oferă toți stiliștii și toate brandurile producătoare de vopsea de păr, este recomandat să nu ne vopsim părul mai des de o dată pe lungă, altfel riscăm să îl deteriorăm, indiferent de cât de blândă ar fi formula produsului ales!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies