(P) Ai grijă de sănătatea ta în pandemie. La MedLife ai acces la consultații medicale online

(P) Ai grijă de sănătatea ta în pandemie. La MedLife ai acces la consultații medicale online
Data publicarii: 09 Februarie 2021
Data actualizare: 09 Februarie 2021
Pe măsură ce pandemia continuă și accesul la servicii medicale este îngreunat, vizitele la medic și multe programări de rutină au fost amânate, din cauza îngrijorării cu privire la COVID-19.

Această întârziere a asistenței medicale preventive poate duce pe viitor la un impact negativ asupra sănătății oamenilor. De ce este important să fii văzut de un medic și să nu aștepți până la sfârșitul pandemiei?

Dacă nu ai grijă de anumite problemele de sănătate, pot interveni complicații pe care în mod normal medicul le-ar putea trata mai devreme, înainte de a se agrava.

De exemplu, dacă suspectezi o afecțiune cardiacă, este recomandat să consulți un medic specialist pentru că acesta ar putea pune un diagnostic înainte de apariția oricăror complicații. Dacă aștepți luni de zile, fie că este vorba de dureri în piept sau dificultăți de respirație sau dureri abdominale, pe măsură ce o boală progresează, aceasta poate avea consecințe ireversibile asupra organismului.

Teste și proceduri importante recomandate: Screening-urile de rutină pentru cancer

Pentru a nu primi un diagnostic întârziat al cancerului din cauza pandemiei și a începe tratamentul cât mai curând posibil, la recomandarea medicului se pot face colonoscopii, mamografii, screening pentru cancer de col uterin. De exemplu, dacă aveți antecedente familiale de cancer de sân sau ați avut o mamografie anormală în trecut, este recomandat să nu amânați vizita la medic. Intervenții chirurgicale sunt importante în unele patologii de natură oncologică și este recomandat să fie făcute la timp.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!