(P) Ai nevoie de cel mai bun șampon anticădere și tratament pentru creșterea părului?

(P) Ai nevoie de cel mai bun șampon anticădere și tratament pentru creșterea părului?
Pierdem aproximativ 50 - 100 de fire de păr pe zi, conform Academiei Americane de Dermatologie. Acest lucru nu trebuie să te îngrijoreze pentru că acesta este ciclul normal de regenerare a părului.  

În schimb, dacă începi să observi o diferență în ceea ce privește căderea părului la pieptănare, la spălare, dimineața pe pernă sau chiar la nivel de aspect ar fi recomandat să iei măsuri încă de la primele semne.

Căderea părului poate avea numeroase cauze, de la modul prin care îl agresezi prin metodele de coafare, până la stilul de viață pe care îl ai. De obicei, factorii cei mai des întâlniți sunt: stresul, alimentația săracă în vitamine și minerale, poluarea, dezechilibrele hormonale și alopecia ereditară.

În plus, un păr sănătos și frumos are nevoie de îngrijire. Este important să fii atent la produsele pe care le achiziționezi, în special la ingredintele pe care acestea le conțin.
 

REKZE Laboratories, eficiență pentru păr și piele

Linia de produse REKZE oferă soluții pentru părul problematic al bărbaților și al femeilor. Problemele cele mai frecvente sunt căderea excesivă a părului, părul slab și uscat, vârfurile despicate, părul fragil, deteriorate și factorul ereditar. Gama de produse REKZE are o formulă unică care actionează în profunzime cu ajutorul ingredientelor special concepute pentru a acționa pentru toate tipurile de păr.

Compania REKZE inovează printr-o linie complexă de tratamente împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia fără să folosească ingredientul activ Minoxidil. Acest ingredient în testele clinice și-a demonstrat eficiența doar în zona vertexului (creștetul capului), însa rezultatele pot veni în același timp și cu efecte adverse, acesta fiind doar un puternic vasodilatator.
 

Produse pentru cresterea parului cu rezultate dovedite clinic după 28 de zile

Samponul 63 combină peste 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii părului și pentru reducerea căderii acestuia printre care: Cafeina, Taurina, Zinc, Saw Palmetto, Lycopen Organic, Biotina. 63 este un puternic inhibator DHT, contribuie la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care obstructionează creșterea foliculilor și de acumularea de sebum, ajutând la obtinerea unui păr și a unui scalp cât mai sănătoase. Cu un parfum plăcut, șamponul 63 suficient de delicat pentru a fi utilizat zilnic pentru orice tip de păr. Acesta nu conține sulfați, fosfați și parabeni și nu a fost testat pe animale.

Pentru rezultate optime, este recomandat să fie folosit alături serul tratament 24 care conține o formulă ce folosește o tehnologie avansată menită să trateze întregul scâlp, nu doar zona vertex, combinând peste 24 de ingrediente precum: Procapil, Keratina, Collagen, Astressin-b etc,. Acestea tratează pierderea părului, menținând în acelasi timp vitalitatea scalpului și acționând asupra disfuncțiilor foliculilor pentru a obține rezultate optime într-o perioadă scurtă de timp. 24 este un tratament pentru păr care nu necesită clătire, se aplică de două ori pe zi și prelungește ciclu de viață a firului de păr.

Toate cele 5 produse, din linia REKZE, au fost testate dermatologic, însă șamponul 63, balsamul 43 si serumul 24 sunt testate și clinic în laboratoare independete aprobate de FDA cu rezultate vizibile după 28 de zile de utilizare. Cu toate acestea rezultate variază de la o persoana la alta. Cu cât se începe din timp utilizarea acestor produse pentru creșterea părului cu atât rezultatele sunt mai bune.

Produsele sunt importate în România oficial și distribuite de către VOK Brand Distribution Srl. Mai multe informații sunt disponbile pe www.rekze.ro.

 

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO