(P) Arena Bucătarilor, ediția a XII-a: Urmărește competiția live pe pagina de Facebook Selgros Romania!

(P) Arena Bucătarilor, ediția a XII-a: Urmărește competiția live pe pagina de Facebook Selgros Romania!
Citeste mai mult despre: arena bucatarilor, Selgros, Selgros Romania,
Data publicarii: 15 Noiembrie 2022
Data actualizare: 15 Noiembrie 2022
24 de concurenți se confruntă pe 16 și 17 noiembrie pentru un loc pe podiumul gastronomiei românești și premii în valoare de peste 50.000 de euro, în cadrul celei de a XII-a ediții a competiției Arena Bucătarilor organizată de Selgros Cash & Carry

Această ediție a concursului va fi jurizată de nume importante din lumea gastronomică: Lady Chef Cornelia Ghișoi, Chef Ioan Florescu, Maestru în Arta Culinară Jakob Hausmann, Chef Ciprian Nicolescu, Chef Cristian Dumitru, Chef Victor Melian și Chef Emanuel Mocan, câștigătorul ediției anterioare a concursului Arena Bucătarilor.

Urmărește competiția și gala de premiere live pe pagina de Facebook Selgros România pe 16 și 17 noiembrie!

16 seniori își vor disputa miercuri, 16 noiembrie, unul dintre cele opt locuri în marea finală care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 14:00. Toți cei opt finaliști vor primi diplome de participare și premii speciale din partea partenerilor. În funcție de punctajul oferit, Selgros oferă 100.000 de lei pentru primul clasat, 35.000 de lei pentru ocupantul locului al II-lea și 25.000 de lei pentru locul al III-lea. Restul finaliștilor vor primi câte 2.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros. Cei clasați pe ultimele opt locuri în cadrul semifinalei vor primi câte 1.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros din partea retailerului și alte premii din partea partenerilor.

Semifinaliștii sunt: Bălu Brian Andreas - Vinto - Gastro Wine Bar Timișoara, Bejenaru Vasilică-Marinică - Caru' cu Bere București, Ciobanu Florin Iulian - Restaurant Muntele Rece Brașov, Cobuț Răzvan-Gabriel - Restaurant Daide Roman, Crișan Mihai - Hotel Golden Tulip Ana Dome Cluj Napoca, Dadiana Munteanu Restaurant Epoca Bella Cluj Napoca, Dragomir Mihai - Atic Constanța, Eftenie Ionetecu Ilie Nicolae - Hotel Golden Tulip Ana Tower, Neamțu Laurențiu - Hotel Restaurant Aro Palace Brașov, Petre Mihai Robert - Addiction the Ranch Brașov, Pușcaș Virgil Ilie - Restaurant Epoca Bella Cluj Napoca, Revesz Florin - L'atelier Relais and Chateaux București, Roșu Sebastian Constantin - Pensiunea Floarea-Soarelui Smida (Cluj), Stanciu Adrian Constantin - Restaurant Belvedere Brașov, Vădean Alin Viorel - Horeca Culinary School Dej și Vreme Alexandru - Bistro Couchette Brașov. 

Opt juniori își vor demonstra talentul și abilitățile în cadrul finalei care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 9:00. Fiecare dintre ei va primi o diplomă de participare și premii speciale din partea Selgros și a partenerii săi. În funcție de punctajul obținut, Selgros va oferi 50.000 lei pentru câștigătorul locului I, 15.000 de lei pentru locul al II-lea și 10.000 de lei pentru locul al III-lea. Următorii cinci clasați vor fi răsplătiți și ei cu câte 2.000 de lei sub formă de disponibil pe cardul Selgros. 

Lista juniorilor finaliști este: Adam Filip - Restaurant Belvedere Brașov, Antohi Paul-Andrei - Restaurant Transilvania Brașov, Ipate Andrei - Soft&Grace Iași, Nechita Răzvan Gabriel - Restaurant Royal Garden Bacău, Pantia Paula Alexandra - Restaurant La Strada Bistronomie Brașov, Petrache Lavinia Ionela - Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, Prediger Corneliu-Luca - Horeca Culinary School București și Toader David - Restaurant Solay Oradea. Limita de vârstă la această categorie este 20 de ani împliniți la momentul înscrierii în concurs. 

Considerată un etalon al profesionalismului și al excelenței în arta culinară, competiția se adresează bucătarilor care reprezintă unități gastronomice, dar și juniorilor care urmează o formă de învățământ cu profil gastronomic. 

Mai multe detalii legate de competițiile Arena Bucătarilor Seniori și Arena Bucătarilor Juniori puteți găsi aici: https://www.selgros.ro/arenabucatarilor.

***

Despre Selgros Cash & Carry România

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Compania are 4.500 de angajați la nivel național, fiind printre cei mai importanți angajatori din domeniu.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, și deține în prezent 80 de magazine. Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul www.selgros.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!