(P) Care sunt beneficiile transportului privat către aeroport?

(P) Care sunt beneficiile transportului privat către aeroport?
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Septembrie 2019
Data actualizare: 04 Septembrie 2019
În condițiile unui trafic tot mai aglomerat, să ajungi la timp la aeroport poate fi o adevărată provocare. Nici să pleci de acolo spre oraș nu este foarte simplu, dacă ești din provincie și nu cunoști prea bine situația din marile orașe. Taxiurile sunt de cele mai multe ori scumpe, iar mijloacele de transport în comun sunt destul de puține. Prin urmare, cea mai bună alegere este transportul privat, cu o mașină închiriată sau cu autocare.

Avantajele unui transfer cu mașina închiriată

Ca să fii sigur că ajungi la timp la aeroport sau la hotel și călătorești în cele mai bune condiții de confort, poți să apelezi la o firmă specializată în servicii de transfer. Există firme de închirieri auto în Focșani și în alte orașe din țară, cu ajutorul cărora cei din provincie pot ajunge sigur și rapid la aeroport. Iată care sunt avantajele acestui sistem modern de transfer:

- Poți alege dintre mai multe modele de mașină pentru închiriere, astfel încât să te bucuri de tot confortul pe care ți-l dorești

- Toate mașinile care se închiriază au deja plinul făcut, iar asigurarea CASCO, RCA și rovigneta sunt plătite

- Mașina pe care o alegi îți va fi predată curată și bine întreținută

- Poți face rezervarea online, la orice oră din zi și din noapte

- Poți alege diferite opțiuni pentru dotarea mașinii pe care o vei închiria: sistem GPS, scaun pentru copil, suport pentru schiuri, lanțuri de zăpadă etc

- Ai inclusiv posibilitatea să închiriezi mașina cu șofer - desigur, acest serviciu este disponibil la un cost suplimentar.

Avantajele unui transfer cu autocarul

Dacă nu vrei să închiriezi o mașină, poți ajunge la aeroport sau de la aeroport în orașul tău cu ajutorul unor curse de autocare în regim turistic, speciale pentru transfer. Aceste curse sunt disponibile în mai multe orașe și au diferite ore de plecare și sosire, astfel încât poți găsi foarte ușor cea mai potrivită soluție.

Transferul cu autocarul are mai multe avantaje față de folosirea unor mijloace clasice de transport între orașe (cu trenul sau cu microbuzele):

- Autocarele sunt moderne, sigure și confortabile

- Cursele au ore de plecare și de sosire clar stabilite

- Poți transporta suficiente bagaje, fără să plătești suplimentar

- Autocarele duc direct la aeroport, nu te lasă la șosea sau în centrul orașului - cum se întâmplă în cazul unor curse obișnuite, între localități

- Nu ai grija traficului și nu riști să te rătăcești într-un oraș pe care nu îl cunoști, astfel încât pe durata călătoriei te poți relaxa sau chiar odihni.

Toate aceste aspecte contează foarte mult atunci când îți planifici drumul spre aeroport, pentru că, dacă nu vei ajunge în timp util, riști să ratezi vacanța la care visai de luni de zile sau plecarea într-o delegație importantă. Prin urmare, transferul privat spre aeroport poate fi cea mai bună opțiune, fiind sigur, rapid și confortabil, iar costul este accesibil, în funcție de nevoile și posibilitățile tale.

Sursă foto:https://pixabay.com/photos/airport-international-munich-178192/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies