• PRO TV
  • (P) Ce saltele de pat sunt la moda in 2023

(P) Ce saltele de pat sunt la moda in 2023

(P) Ce saltele de pat sunt la moda in 2023

Tendintele in moda sunt destul de schimbatoare, fie ca este vorba despre fashion, fie ca este vorba de design interior. Un lucru ramane insa constant, de ceva timp, si anume dorinta oamenilor de a avea un confort desavarsit in dormitor.

 

In acest caz, multi isi doresc sa investeasca in saltele de calitate, care se aliniaza la standardele actuale de confort si siguranta, dar exista interes si in ceea ce priveste materialele inovative, care imbunatatesc calitatea somnului.

Sunt cateva tendinte in materie de saltele in 2023, pe care trebuie sa le stie toti cei care isi doresc produse foarte bune si moderne. Iata care ar fi cele mai populare dintre ele:

Saltelele din spuma memory raman in tendinte

Acele produse care si-au dovedit eficienta si utilitatea in timp nu se demodeaza prea usor, iar o saltea pat 160x200 din spuma memory este dovada perfecta.

In magazinul online Expert-saltele.ro, acest produs este foarte popular de ani buni, datorita faptului ca vine cu o serie de avantaje pentru orice familie: ia forma corpului utilizatorului, dar revine rapid la forma initiala, asigura un confort desavarsit, distribuie uniform greutatea pe suprafata saltelei, favorizand o sustinere superioara si un nivel ridicat de confort. Aceste saltele din spuma memorie sunt ideale pentru cei care au dureri de spate, dar si pentru a preveni orice disconfort din timpul somnului.

Salteaua superortopedica – echilibrul perfect intre confort si sanatate

O saltea superortopedica este un alt must-have pe care l-au trecut pe lista de optiuni multi romani in 2023. Din cauza ca petrec mult timp in sezut, la calculator, in masina, la birou, oamenii au nevoie de produse care sa le asigure o postura perfecta in timp ce se odihnesc, pentru a-si proteja cat mai bine spatele si coloana vertebrala.

O saltea superortopedica este deosebit de utila in acest sens, pentru ca ea este conceputa tocmai ca sa exceleze la capitolul sustinere a corpului, avand un grad mai mare de fermitate fata de salteaua clasica sau chiar fata de cea ortopedica. Astfel, cei care au dureri de spate au neaparata nevoie de o saltea special conceputa pentru a le asigura cele mai bune conditii in ceea ce priveste pozitia corpului in timpul somnului, realizata din spuma, burete sau arcuri cum este si modelul acesta: https://www.emag.ro/saltea-expert-best-superortopedic-160x200-cm-14324/pd/D340YMBBM/, cu arcuri bitronice din otel carbon si cu banda de aerisire dispusa pe laterale.

Saltele cu arcuri Bonell si exterior tratat cu aloe vera

Un alt tip de saltea care este la mare cautare in acest an este salteaua cu arcuri de tip Bonell. Acest sistem consta intr-o plasa de arcuri, care sunt legate prin conectare elicoidala, peste care este asezat un strat dublu de feltru dur, si de o parte si de cealalta, si un strat de spuma poliuretanica. Mai mult decat atat, pe langa arcurile Bonell, oamenii sunt atrasi si de exteriorul unei saltele de acest tip, care poate fi realizat dintr-un material foarte placut la atingere, ce este tratat cu aloe vera, pentru o mai buna ingrijire a pielii, reducerea alergiilor si a mirosurilor neplacute.

Saltele pocket spring de la producatori renumiti pentru calitate

Un produs bun este un produs care provine de la producatori recunoscuti pe piata pentru atentia pe care o acorda calitatii. Un astfel de exemplu este brandul Saltex, care produce saltele din materiale atent alese si care se concentreaza pe crearea unor conditii placute si confortabile de odihna. O saltea 160x200 pocket spring de la acest producator este un exemplu de produs cu o calitate deosebita, datorita spumei cu memorie si a materialului vasco-elastic din poliuretan, care asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune.

In concluzie, pentru multi oameni, patul a devenit, in 2023, mai mult decat un obiect de mobilier  in care se odihnesc ziua si noaptea. Patul este acum un spatiu special, care le ofera conditii optime pentru protejarea spatelui si a coloanei vertebrale, care ii apara de supraincalzire sau care ii fereste de alergii, prin alegerea unor materiale de calitate superioara, recunoscute pentru proprietatile antibacteriene si antialergice.

sursa foto: https://unsplash.com/photos/D1YruV0KUDw

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni