(P) Ce sunt și cum utilizezi clopoțeii de vânt

(P) Ce sunt și cum utilizezi clopoțeii de vânt
Citeste mai mult despre: clopotei de vant,
Data publicarii: 20 August 2020
Data actualizare: 20 August 2020
Clopoțeii de vânt reprezintă unul dintre cele mai folosite obiecte din lumea occidentală într-un mod nediscriminat și complet greșit.

Utilizarea obișnuită este pentru a face un mediu mai primitor și mai vibrant datorită sunetului produs de mișcarea tijelor metalice.

La nivelul subconștientului, utilizarea acestui obiect, pentru cei care nu sunt familiarizați cu teoria profundă și autentică din spatele său, are scopul de a insufla frumusețe și armonie prin sunetul și chiar prezența acestui obiect într-un spațiu specific și caracteristic.

Adesea, oamenii plasează clopoțeii de vânt în pragul ușii pentru a avertiza prezența cuiva care traversează intrarea sau undeva în interiorul casei.

Aceasta este o greșeală gravă. Apoi sunt oamenii care, urmând moda „Western Feng Shui” sau citind câteva cărți pe această temă, urmează sfaturile evazive în care este folosită chimia vântului descris întotdeauna în mod incorect, pentru că utilizatorul să incorporeze clopoțeii de  vânt într-un context arhitectonic disonant. 

Aceste persoane cred că, așezați conform cărților occidentale, acești clopoței de vânt vor emite unde sonore create de vânt ce vor încetini și vor ajuta la diseminarea Qi, energia mediului, care se mișcă prea repede.

De asemenea, mulți amplasează clopoțeii de vânt în interior, oriunde simt nevoia de protecție pentru a împiedică Qi să se miște prea repede sau pentru a activa energia unei camere.

Ceea ce trebuie să știe aceste persoane este că, într-o locație în care acest obiect nu este necesar, ar putea de fapt să producă pericole sau evenimente adverse ocupanților unei case. Să vedem astfel care este utilizarea corectă a acestui obiect cu o putere foarte mare și rădăcini foarte vechi.

Folosirea corectă și autentică a clopoțeilor de vânt ne spune că aceștia trebuie să fie așezați doar în exterior, niciodată în interior, deoarece ar putea provoca coșmaruri, iluzii și atrag spiritele.

Acestea fiind spuse, dacă ai acest obiect, probabil, în dormitor și somnul este agitat, îți recomandăm să îl elimini imediat. Acesta ar putea fi un declanșator. Ca toate regulile, desigur, există excepții.

Când și cum ar trebui să fie poziționați afară clopoțeii de vânt?

În Feng Shui-ul tradițional chinezesc acest obiect are o influență mare datorită energiei sale puternice. În antichitate, clopoțeii erau fabricați din metal, iar practicienii acestei arte tradiționale îi atârnau în puncte foarte specifice unde era nevoie ca elementul Metal să remedieze sau să îmbunătățească zona respectivă.

Când îți dai seama că în afară casei tale lucrul se desfășoară în anumite direcții magnetice, care implică perturbarea energiei terestre, de exemplu, la începerea unui șantier, la săpăturile pentru piscină, plantarea sau îndepărtarea unui copac etc., să știi ca toate acestea generează o fractură în sol și, prin urmare, energia Pământului va fi perturbată.

Acest lucru se datorează faptului că, conform Teoriei celor Cinci Elemente, în urmă Ciclului de Producție între elemente, elementul Pământ produce Metalul (copilul) care în același timp are un Ciclu invers în care acesta din urmă descarcă energia Pământului (mama).

În acest caz, Qi-ul Metalului trebuie să fie în mișcare pentru a-și crește eficacitatea. Nu contează dacă tuburile clopoțeilor sunt goale sau solide, important este că sunetul produs este plăcut și eficient.

Din păcate, neavând niciun control asupra exteriorului casei noastre, poziționarea clopoțeilor se face între cele două puncte, adică între punctul în care energia Pământului este deranjantă și casa noastră.

Există 3 considerente principale atunci când alegi clopoțeii de vânt:

-materialul;

-numărul de tuburi sau clopoței;

-simbolurile prezente în designul lor.

Materialul clopoțeilor de vânt trebuie să fie întotdeauna adaptat la locație. Un clopoțel metalic va fi bine amplasat la vest, nord-vest și nord; un clopot din lemn sau bambus va arată cel mai bine în est, sud-est și sud. Clopoței de vânt din metal, sau combinația de lemn cu metal vei găsi la magazinul stonemania.ro. Dacă poziționarea este greșită, energia va fi mai slabă.

Mulți cred că tuburile goale sunt cea mai bună alegere dacă dorești să obții energie, în timp ce cele pline sunt mai bune pentru amortizarea energiei. Unii clopoței de vânt sunt simpli, pe când alții au pe suprafața lor simboluri tradiționale, utile pentru protecție sau pentru abundență.

Este foarte important să acorzi atenție numărului de clopoței de vânt. Numerele 6 și 8 sunt cele mai populare dacă dorești să crești energia benefică. Un număr de 5 clopoței este excelent pentru suprimarea energiei negative.

Ce să nu faci cu clopoțeii de vânt:

-Nu îi agață pe o ușa, pentru a evita să fie loviți de oameni sau de ușa în sine.

-Nu îi atârna în copaci, deoarece elementul metalic se ciocnește cu elementul din lemn. Pe copaci se pot potrivi doar clopotele din lemn.

-Nu îi agața în camera unde stau sau dorm persoane (cum am mai menționat), pentru a evita influența lor energizantă care să perturbe momentele de odihnă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!