• PRO TV
  • (P) Cele 5 tendințe in lumea bijuteriilor in 2020

(P) Cele 5 tendințe in lumea bijuteriilor in 2020

(P) Cele 5 tendințe in lumea bijuteriilor in 2020

 

Fiecare femeie are propriul stil pe care și-l afirmă, adăugând câteva accesorii și bijuterii la ținuta ei. Dar pentru pasionații de modă, purtarea bijuteriilor a devenit aproape o necesitate pentru a ieși în evidență de mulțime. Anul acesta, tendințele din lumea bijuteriilor sunt din ce în ce mai inovatoare, de la stilul rafinat la cel mai excentric. Dacă te pasionează frumusețea bijuteriilor, SaraTremo îți prezintă câteva tendințe actuală în materie de bijuterii, pentru 2020:

Bijuterii personalizate

Poți aduce  o notă personală bijuteriilor și nu vei regreta. În acest an, bijuteria personalizată este evidențiată considerabil. Pentru femei sau bărbați, a deveni obligatorie afirmarea unei identități folosind o bijuterie „ statement”. Poți alege  coliere sau brățări, inele sau cercei creoli, ori pur și simplu bijuterii unicat, pe care le porți doar tu. SaraTremo îți oferă modele în armonie perfectă cu gusturile, dorințele și personalitatea ta, fie că este vorba despre un colier, cercei, brățară sau alte bijuterii.

Bijuterii chic

Stilul chic  este, fără îndoială, stilul cel mai potrivit pentru cei care preferă un aspect elegant și clasic. Aerul fermecător al franțuzoaicelor inspiră acest aspect elegant. Lănțișoare fine placate cu aur, bijuterii mici și modele florale- toate aduc un plus de rafinament oricărei ținute. Pentru acest an, bijutierii interpretează bijuteriile clasice rămânând în același concept, cu o ușoară notă de modernitate.

Bijuterii placate cu aur

Mereu prezente în colecțiile de bijuterii, modelele din 2020 puse la dispoziția iubitoarelor de modă ies în evidență pentru aspectul și finisajul lor modern. Poți alege lanțuri fine, cercei de mici și mari dimensiuni, brățări duble sau triple, precum și cercei supradimensionați. Indiferent de stilul tău, modelele de bijuterii placate cu aur pentru femei merg perfect cu ținuta ta.

Bijuteria punk

Cine a spus că stilul punk este neobișnuit? 2020 promite o mulțime de bijuterii la modă frumoase, inclusiv bijuterii punk. Îndrăzniți să vă afirmați personalitatea și stilul modern și tineresc, optând pentru coliere cu pene, piercinguri neobișnuite și multe altele. Bijuteriile punk evidențiază culoarea negru și pot fi un accesoriu cotidian pentru cei îndrăzneți și fără prejudecăți în modă

Citește și: Care sunt cele mai bune eyelinere de buget?

Bijuteria supradimensionată

Bijuteriile de dimensiuni XXL sunt în centrul atenției în acest an, în special cerceii creoli- acei cercei rotunzi pe care toată lumea îi iubește. Există o sumedenie de modele, de la stilul simplu la cel mai avangardist model! Bijuteria supradimensionată este cu siguranță aleasă pentru a îmbunătăți o ținută simplă.

Oricare din aceste trenduri ale anului 2020 alegi, SaraTremo e alături de ține și îți oferă cele mai frumoase bijuterii de argint, bijuterii placate cu aur, pandantive, talismane, inele tip verighetă și multe altele. Descoperă universul bijuteriilor SaraTremo și ține pasul cu modă anului 2020. Ești în căutare de idei de cadou pentru femei? Te așteptăm online!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni