(P) Cele mai inedite cereri în căsătorie: 5 idei

(P) Cele mai inedite cereri în căsătorie: 5 idei
Citeste mai mult despre: cereri in casatorie, idei, video,
Data: 22 Octombrie 2019
În viața oricărui cuplu, cererea în căsătorie reprezintă unul dintre cele mai frumoase și așteptate momente.

Totodată, dacă facem referire la orice viitoare logodnică, aceasta își dorește ca momentul cererii în căsătorie să fie unul inedit și în raport cu personalitatea și preferințele sale. De aceea, există persoane care preferă cereri în căsătorie romantice, în public, în timp ce altele preferă ca acest lucru să se petreacă într-un cadru intim, departe de ochii curioșilor. Află care sunt cele mai inedite cereri în căsătorie care nu au cum să dea greș, din articolul de mai jos!

 

Cerere în căsătorie la un film

Dacă tocmai ați rezervat bilete la filmul preferat, în mall, de ce să nu o ceri în căsătorie la cinema? Îți poți surprinde iubita, oferindu-i un spectacol pe care nu-l va uita niciodată, mult mai interesant decât filmul care rulează pe marile ecrane. Poți alege să îi adresezi marea întrebare chiar pe treptele cinematografului, pentru o surpriză de proporții.

Dacă îți dorești o cerere în căsătorie mai inedită, poți alege să închiriezi sala de cinema doar pentru voi doi, în timp ce pe ecran pot rula cele mai frumoase fotografii din vacanțe, care să ilustreze povestea voastră de dragoste!

 

Cerere în căsătorie cu surprize

Dacă o cunoști suficient de bine pe iubita ta și știi că nu se lasă ușor impresionată, renunță la cererile clasice în căsătorie! Astfel, poți alege să-i dăruiești un ou de ciocolată, cu surprize, în interiorul căruia să-i așezi inelul de logodnă cumpărat. Jucăriile clasice vor fi înlocuite cu cea mai plăcută surpriză, care o va impresiona pe loc.

În cazul în care nu-ți dorești să îi adresezi întrebarea cea mare în mod direct, poți alege să plasezi în interiorul aceluiași ou de ciocolată, un bilețel simplu. Acum, nu îți mai rămâne decât să-i surprinzi reacția și să va bucurați împreună de acest moment atât de frumos.

 

Cerere în căsătorie cu un buchet extravagant de flori

Cererea în căsătorie reprezintă cel mai romantic moment, de aceea poți alege să-i dăruiești iubitei tale un buchet imens de flori roșii sau albi. Dacă ești din Iași poți comanda flori online, care să-ți ajungă direct acasă, simplu și rapid sau poți completa formularul cu adresa alesei inimii tale.

Dacă vrei ca acest moment să fie și mai special, poți așeza inelul de logodnă pe una dintre crenguțele florilor, oferindu-i viitoarei tale logodnice mici indicii în legătură cu locul în care-l va găsi.

 

Cerere în căsătorie în public

Dacă persoana pe care o iubești nu este timidă și știi că îi place acest gen de surprize, poți alege să o ceri în căsătorie în public, indiferent dacă este vorba de un concert, o piesă de teatru sau o ceremonie. Poți alege să discuți cu organizatorii, astfel încât să îți dea voie să urci pe scenă după sfârșitul unei reprezentații, astfel încât surpriza să fie una de proporții. 

 

Cerere în căsătorie la o cină romantică

Pentru o persoană mai timidă, care preferă intimitatea, o cină romantică poate fi alegerea ideală pentru o cerere în căsătorie. Această metodă funcționează întotdeauna, de aceea poți alege să rezervi o masă la restaurantul preferat, unde vă puteți retrage într-un loc mai intim.

Totodată, îți poți surprinde aleasa cu un voucher la spa sau la salonul preferat de cosmetică, după care poți profita de ieșirea la restaurant pentru a-i adresa marea întrebare. Cu siguranță va aprecia acest moment, pe care nu-l va uita niciodată!

 

Tu cum te gândești să-ți ceri iubita în căsătorie?
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO