(P) CONCURS La Festa | Spune-i cât de mult înseamnă pentru tine și bucurați-vă de premii împreună!

(P) CONCURS La Festa | Spune-i cât de mult înseamnă pentru tine și bucurați-vă de premii împreună!
Citeste mai mult despre: La Festa, cafea La Festa, concurs,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Februarie 2023
Data actualizare: 27 Februarie 2023
Probabil că ai destule ocazii ca să-i spui persoanei dragi cât de mult o iubești. Dar de câte ori ai fost premiat pentru asta? „Vorbește lumea” și La Festa te provoacă să vezi viața cu ochi dulci și să dai frâu liber sentimentelor.

Orice zi bună începe cu o vorbă caldă și cafea aburindă. Alături de La Festa poți începe conversaţia, pauza, prietenia, seara, povestea, relaţia, surpriza sau chiar vacanţa. E un gust pe care-l recunoști din 1996, când ai încercat primul tău La Festa Cappuccino.

Rămâi fidel obiceiurilor care te fac fericit, dar mai adaugă unul! Urmărește Vorbește lumea, de luni până vineri, prinde indiciile din emisiune și folosește-le cât mai creativ pentru a transmite cele mai bune gânduri persoanelor dragi din viața ta! Cele mai reușite urări vor fi premiate. Comentează AICI

Ce poți câștiga

La Festa a pregătit patru premii care constau în vouchere de cumpărături la Fashion Days, în valoare de 1.000 de lei fiecare. Concursul se desfășoară în perioada 27 februarie - 10 martie 2023, iar câștigătorii vor fi aleși în funcție de creativitatea mesajelor, câte doi în fiecare săptămână de concurs.

Află toate detaliile în Regulament!

Mult succes!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!