(P) Creează-ți propria sufragerie practică și luminoasă, cu mobilier living inspirat

(P) Creează-ți propria sufragerie practică și luminoasă, cu mobilier living inspirat
Data publicarii: 18 Aprilie 2022
Data actualizare: 18 Aprilie 2022
Pentru a fi cu adevărat util, un ansamblu mobilier destinat sufrageriei trebuie să conțină în mod obligatoriu anumite corpuri, un minim necesar, să spunem, care să te ajute să-ți folosești livingul conform scopului pentru care a fost proiectat, de petrecere a timpului liber de peste zi. 

Principala zonă de relaxare dintr-o locuință trebuie amenajată având în vedere atât aspectul, cât și caracterul funcțional, cu o mobilă de living care să te ajute să obții maximul de utilitate, fără a îngrămădi inutil un spațiu creat tocmai pentru a insufla senzația de libertate. Este important să alegi fiecare element cu un anumit motiv, altfel riști să ai o sufragerie incărcată excesiv.

Pentru a fi cu adevărat util, un ansamblu mobilier living destinat sufrageriei trebuie să conțină în mod obligatoriu anumite corpuri, un minim necesar, să spunem, care să te ajute să-ți folosești livingul conform scopului pentru care a fost proiectat, de petrecere a timpului liber de peste zi. Principala zonă de relaxare dintr-o locuință trebuie amenajată având în vedere atât aspectul, cât ți caracterul funcțional, cu o mobilă de living care să te ajute să obții maximul de utilitate, fără a îngrămădi inutil un spațiu creat tocmai pentru a insufla senzația de libertate. Este important să alegi fiecare element cu un anumit motiv, altfel riști să ai o sufragerie încărcată excesiv.

Alege o comodă… comodă

Comoda TV este un element de baza al mobilei de living, fiindcă în ziua de astăzi nu poți doar sta pe canapea să te uiți la fotografii, să plănuiești masa de seară și să te îngrijorezi pentru copii, citind știrile și răsfoind ziare care, de altfel, devin tot mai rare. Pe lângă faptul că oferă suport pentru principalul mod de distracție, televizorul, o comodă creativă, cum sunt cele de la Natürlich, oferă numeroase opțiuni de organizare, datorită posibilităților generoase de depozitare. Calitatea foarte bună a materialelor și designul inspirat te vor ajuta să amenajezi fără efort un spațiu de zi luminos cu mobilier living, proiectat pentru confort.

Masuța de cafea și canapeaua de lângă ea

Ca să te poți uita la televizor trebuie, bineînțeles, să ai pe ce sta, un fotoliu, un colțar sau o canapea. La Natürlich punem accentul pe calitate, incluzând în oferta noastră produse spațioase și confortabile, perfecte pentru îndelungi momente de socializare, în timpul cărora, dacă se închid pleoapele de la prea multă relaxare, modelele noastre te vor invita să te întinzi și să te destinzi, complet decis să te bucuri de ospitalitatea lor până la ultimul vis.

Când vine dimineața, o măsuță de cafea de la Natürlich te va îmbia cu arome revigorante. Iar dacă, încă nedezmeticit, te vei împletici de somn spre ea, te vei întinde să iei ceașca și o vei îmbrânci ușor, vei aprecia cu adevărat modelele de la Natürlich, solide, ușor de întreținut și de curățat, ideale pentru micile surprize neplăcute care apar atunci când cobori prea repede din pat. Unele modele au și spații de depozitare, să ai șervețele la îndemână pentru asemenea incidente întâmplătoare.

Polițe pentru eleganță și, poate, o bibliotecă pentru prestanță

Nu poate să lipsească dintr-o mobilă de living nici cel puțin o poliță, care se așează, de obicei, deasupra televizorului, pentru a delimita vizual zona spre care se indreaptă atenția. La Natürlich îți propunem numeroase polițe durabile, de la cele clasice, minimaliste, până la modele nonconformiste, moderne sau vintage, individuale sau set, foarte ușor de inclus în combinații care vor da sufrageriei tale un binevenit reset, un nou suflu creativ.

O poliță este soluția cea mai elegantă pentru păstrarea unei fotografii de familie, a unei vaze cu flori sau a unui obiect de artizanat, care să aducă un pic de culoare într-o cameră sobră. Sau, de ce nu, a cărților, deși pentru acestea din urmă o bibliotecă elegantă ar fi mult mai flatantă. Cu toate că nu face parte din dotările obligatorii ale mobilerului de living, faptul că incluzi acest corp suplimentar nu poate decât să-ți evidențieze bunul-gust și preocupările elevate. Biblioteca este un element de prestanță, iar la Natürlich te putem tenta cu aproape orice permite imaginația ta.

Îți oferim creații rafinate, care nu îți vor încărca sufrageria, chiar și cele voluminoase fiind, de fapt, foarte prietenoase cu spațiul, respectând un trend minimalist, prin zonele deschise, aerisite, de depozitare. Iar o modernă bibliotecă tip copac pare complet ieșită din tipare, lansând deopotrivă o invitație să o admiri și să-i răsfiri frunzele-cărți. Fiindcă elementele de bază ale mobilei de sufragerie nu impresionează prin cantitate, ci prin varietate și versatilitate, permițând includerea în combinații nenumărate, pentru a obține stilul tău unic. Pe care, la Natürlich, îl susținem cu mobilier living superior!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!