(P) Cum să alegi mobila dormitor pentru confortul tău?

(P) Cum să alegi mobila dormitor pentru confortul tău?
Citeste mai mult despre: mobila dormitor,
Data publicarii: 13 Februarie 2023
Data actualizare: 13 Februarie 2023
Atunci când alegi mobila dormitor asigură-te că ai grijă de funcționalitate. Pentru a evita dezordinea în dormitor, ai nevoie de sisteme de depozitare spațioase. Restul depinde de preferințele locuitorilor unui anumit apartament. De exemplu, mulți consideră dormitorul ca fiind cel mai bun loc pentru a se uita la televizor și a organiza o zonă TV pe o comodă și un dulap pentru depozitarea hainelor și a lenjeriei. Cititorii cu siguranță nu vor refuza să organizeze aici o bibliotecă cu dulapuri sau rafturi deschise pentru cărți și reviste. Fiecare femeie, dacă este posibil, va alege cu siguranță o masă de toaletă confortabilă cu o oglindă și rafturi pentru produse cosmetice, completându-l cu un puf moale. Ei bine, unii chiar reușesc să lucreze fără a părăsi dormitorul. Cea mai bună soluție pentru toată lumea, este să doteze dormitoarele cu un set mobilă dormitor și apoi să vină cu completări. 

Seturile de mobilă dormitor moderne sunt concepute pe principiul „zonării inteligente”, pentru astfel de cazuri. Datorită unui set bine gândit și unui design unic, poți utiliza în dormitor elemente din diferite zone de locuit. Poți alege doar ceea ce ai nevoie pentru ca dormitorul să fie unic și să satisfacă toate nevoile locuitorilor.

Alegerea patului

Patul este elementul principal al dormitorului, la fel ca si salteaua ortopedica, deoarece pe el se petrece cea mai mare parte a timpului. Poate fi single sau dublu - în funcție de câte persoane vor fi cazate pe el. Acum poți găsi chiar și paturi super-capabile pentru camere mari, dar principalul lor dezavantaj este costul lor ridicat. Mărimea este selectată ținând cont de dimensiunea camerei și de înălțimea proprietarilor, astfel încât să fie confortabil să se întindă pe el. Dacă dormitorul este prea mic, este recomandabil să alegi o canapea convertibilă pentru a economisi spaţiul. Culoarea tăbliei patului ar trebui să se potrivească cu stilul general al interiorului și să fie în armonie cu alte piese de mobilier.

Noptiere

Adesea, noptiere mici sunt instalate lângă pat, unde se depozitează acele lucruri care ar trebui să fie mereu la îndemână. Atunci când alegi noptiere, ar trebui să fii atent la materialul din care sunt realizate; culoarea să fie în armonie cu alte piese ale dormitorul în ansamblu; înălțimea, determinată de înălțimea patului. În cele mai multe cazuri, cumpărătorii sunt interesați doar de aspectul noptierelor, din cauza faptului că nu se acordă atenție funcționalității acestei piese de mobilier.

Comode

De regulă, în dormitor nu numai că te relaxezi, ci îți schimbi și hainele. Prin urmare, comodele sunt adesea instalate în această cameră, unde sunt depozitate haine, lenjerie și diverse accesorii. De asemenea, poți depozita produse cosmetice, bijuterii etc. Comodele pot diferi ca înălțime, configurație și capacitate.

Dulap

Unii oameni își păstrează întreaga garderobă în dormitor și găsesc că este convenabil. Există următoarele tipuri de dulapuri, în funcție de tipul de construcție: cu două uși - potrivit pentru spații mici; cu uși glisante - instalat de obicei în camere mai mari; îngust - modele universale pentru orice cameră.

Un set mobilă dormitor vine adesea cu un pat, dulap, noptieră și comodă, care împreună formează un ansamblu elegant, făcând dormitorul să arate confortabil și sofisticat. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!