(P) Cum te pot ajuta cursurile online să îți antrenezi creierul pe timp de pandemie

(P) Cum te pot ajuta cursurile online să îți antrenezi creierul pe timp de pandemie
Data publicarii: 24 Iunie 2020
Data actualizare: 24 Iunie 2020
A fost nevoie doar de câteva luni ca lumea noastră să se schimbe.  Activități precum ieșirile în oraș cu prietenii sau vacanțele în alte țări, care înainte ni se păreau normale și făceau parte din rutina noastră, sunt acum supuse restricțiilor.

Descoperă cum să profiți de perioada aceasta pentru a învăța ceva nou

Pandemia a adus cu ea o mulțime de provocări. Cuplurile petrec mult mai mult timp împreună, părinții au fost nevoiți să jongleze cu programul de școală al copiilor și lucrul de acasă, iar studenții s-au adaptat mediului online unde pot să își facă toate cursurile și proiectele.

Cu atâta presiune în jur, e normal să te simți copleșit, anxios și neproductiv. Așa cum activitatea fizică ne păstreaza corpul și mintea în stare bună, antrenarea creierului reprezintă o alta modalitate de menținere a stării de bine și a satisfacției că faci ceva pentru tine.

Acum, poate mai mult ca oricând, avem șansa să învățăm ceva nou, ceva în care până acum nu am avut timpul sau motivația să ne implicăm. 

În această perioadă, unul dintre sectoarele de business cele mai flexible și rapide în reacție a fost cel dedicat educației, atât pentru copii cât și pentru adulți. Numeroase platforme de studiu online pentru calificări profesionale sau dezvoltare personală sunt disponibile pe diverse domenii.

Cu o largă raspândire globală și o prezență de peste 20 de ani în România, BPP Professional Education, a continuat și în această perioadă să își susțină partenerii și să fie alături de ei atât cu programe de dezvoltare personală cât și profesională în domeniul  financiar, audit, contabilitate și de management.

Misiunea BPP este de a fi un partener de încredere în drumul tău către cariera dorită! Am ajutat mii de profesioniști să își îndeplinească visul de a deveni contabili sau auditori profesioniști recunoscuți la nivel internațional prin cele mai prestigioase calificări (ACCA, CIMA, CFA, CIA) sau le-am dezvoltat spiritul antreprenorial și de business prin programele deschise sau personalizate.

Ce beneficii au cursurile online?

Educația online nu este ceva nou, dar este un instrument din ce în ce mai căutat datorită numeroaselor avantaje pe care le aduce.

Este modalitatea de studiu cea mai flexibilă, care îți oferă libertatea de a învăța în propriul ritm, când vrei și unde vrei, fără a te priva însă de accesul la un trainer dedicat, precum și de interactivitatea cu colegii de clasă virtuală.

Prețurile sunt accesibile și pe lângă materialele de studiu propiu-zise beneficiezi și de o mulțime de alte resurse interactive (forum, teste de verificare, manuale online) care să te ajute să parcurgi mai ușor informația și in acelasi timp să îți crești  motivația de a învăța. 

Dacă și tu îți dorești să treci la următorul nivel în cariera ta, un email sau un apel telefonic te va pune în contact cu un membru al echipei BPP care îți va răspunde cu placere la întrebări și te va îndruma spre etapele urmatoare.  

BPP Professional Education 
Tel: +40 735 600 442 / +40 735 600 443VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!