(P) De ce becurile cu led sunt tot mai mult preferate pentru iluminatul casei?

(P) De ce becurile cu led sunt tot mai mult preferate pentru iluminatul casei?
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Septembrie 2019
Data actualizare: 05 Septembrie 2019
Pentru a ne bucură de suficientă lumina acasă, avem la dispoziție, în afara luminii naturale, de o gamă generoasă de becuri, de la cele incandescente, ca varianta clasică, la cele compact fluorescente, cu led, cu halogen, vezi oferta de la Eglo România.  Și pentru că avem de unde alege, putem fi cât mai exigenți, optând pentru soluția cea mai potrivită așteptărilor noastre în materie de iluminat interior. 

În acest sens, tot mai mult prinde teren varianta de bec cu led, grație avantajelor sale certe.  Fără a minimaliza calitățile celorlalte variante de becuri menționate anterior, becurile cu led tind să își adune tot mai mulți adepți, fiecare dintre aceștia preferându-le în detrimentul celorlalte tipuri de bec fie pentru o anumită caliate a acestora, fie pentru toate la un loc. 

Astfel, cei care și-au instalat în corpurile de iluminat din camerele locuinței becuri cu led s-au convins singuri de beneficiile acestora și cu siguranță această va fi opțiunea  lor de acum înainte. Pentru că odată ce ai trecut la acest gen de iluminat, cel în baza tehnologiei led, cu siguranță cu greu vei mai reveni la variantele anterioare. 

În primul rând este vorba despre confortul vizual pe care îl asigură iluminatul cu led, ochii nu au de suferit, dimpotrivă primesc o lumină odihnitoare și plăcută. De asemenea, becurile cu led se aprind pe loc, nu au oscilații de lumina, care pot afecta ochii.  

Acest tip de bec își menține pe toată durata sa de viață intensitatea intactă, fără fluctuații. Referitor la intensitate, există modele de becuri cu led la care intensitatea poate fi reglată după preferințe, de la o lumină ambientală, mai blândă, la lumina de lucru, mai puternică, revigorantă, astfel încât să contribuie la un plus de concentrare, de energie, sau cât mai diminuată, asemenea luminii de veghe, discretă, intimă.

 În funcție de nuanță de alb pe care o are, respectiv alb cald sau alb rece, becul cu led poate fi instalat în cazul primei variante în dormitor, sufragerie sau în a două variantă, în birou, hol, baie sau bucătărie. 

Totodată, becurile cu led sunt o investiție excelență, pentru că sunt economice, durează mult mai mult decât un bec incandescent, nu sunt nocive, nu conțin mercur. 

Dacă până acum ați utilizat doar becuri clasice și va doriți să le înlocuiți cu cele cu led nu trebuie să renunțați la corpurile de iluminat pe care le aveți în casă, pentru că noul tip pentru care optați se potrivesc perfect, având același fasung.

Sursă foto: https://pixabay.com/photos/led-bulbs-lights-electricity-823383/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies