(P) De ce să apelezi la NewMediaCasting.ro, cea mai mare agenție de casting din țară!

(P) De ce să apelezi la NewMediaCasting.ro, cea mai mare agenție de casting din țară!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 27 Mai 2020
Data actualizare: 27 Mai 2020
În ziua de azi, tot mai mulți tineri își doresc să facă o carieră în televiziune sau chiar pe rețelele de socializare cunoscute, deoarece acest tip de job le oferă posibilitatea să se afirme mult mai mult, le oferă ocazia să își exprime personalitatea unui număr mult mai mare de persoane, astfel încât să devină un exemplu pentru alții. Mai nou, acest lucru este definit cu ajutorul termenului ‘’influencer’’.

Concret, toți tinerii vor să devină influenceri, deoarece acest lucru le oferă flexibilitate și le dă acestora ocazia să creeze content după un program stabilit de ei. Vorbim aici de un job care nu îi ține dependenți de un șef, dar și un job capabil să le ofere și o stabilitate financiară, care poate să crească pe parcurs, în funcție de efortul depus.

Dacă și tu ești tânăr, dinamic, vrei să te afirmi sau să îți croiești un drum pentru o carieră în televiziune, atunci trebuie neapărat să apelezi la New Media Casting – cea mai mare agentie de casting din țară, deja recunoscută pentru succesul colaborărilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, cu oameni diverși cărora le-au deschis deja o poartă către cariera mult visată! În cazul în care te întrebi de ce să apelezi la serviciile New Media Casting, iată o listă cu avantajele de care te poți bucura dacă apelezi la echipa acestora și ce avantaje îți oferă colaborarea cu o echipă de specialiști în domeniul casting-ului:

  • New Media Casting are în spate o experiență de 11 ani pe piața de profil, ceea ce le conferă un bagaj de cunoștințe și înțelegere pentru a satisface nevoile și cerințele tuturor clienților. Echipa acestora a muncit din greu pentru a dezvolta și a menține relații de succes pe termen lung, construite pe sinceritate, încredere și respect reciproc. Clienții lor vor găsi mereu cerințe individuale îndeplinite în fiecare caz, indiferent de scară sau de complexitate, cu scopul de a fi preferată agenția de publicitate. Iar colaborările cu New Media Casting vor fi unele extrem de plăcute și vor avea loc într-o atmosferă prietenoasă.
  • Firma se mândrește cu cunoașterea personală a tuturor talentelor pe care le reprezintă și, prin urmare, cu rapiditatea de a oferi cei mai buni candidați pentru a se potrivi în mod eficient oricărui brief (în funcție de cerințele pieței). Mai concret, lucrează cu o selecție largă de modele și actori, de la copii până la vârstnici. Așadar, indiferent de vârsta pe care o aveți, de statut, de personalitate și așa mai departe și vă doriți să vă depășiți limitele, nu ezitați să apelati la această firmă de casting, care vă poate ajuta să vă construiți o carieră în domeniul televiziunii.
  • Începând cu anul 2009 (atunci când a luat naștere agenția), New Media Casting este una dintre cele mai cunoscute agenții de casting din industrie, specializată în distribuirea și gestionarea interpreților, actorilor, personajelor sau talentelor în întreaga televiziune, la nivel global! A înregistrat în baza de date mii de tipologii de persoane și a susținut, de-a lungul anilor, diverse producții tv, reclame interne și străine, filme, emisiuni populare de televiziune, videoclipuri muzicale și așa mai departe. Practic, vorbim de cei mai buni în domeniu: o firmă care te aduce pe culmile succesului, garantat!

Ce condiții trebuie să îndeplinești, astfel încât să fii chemat sau chemată la casting? Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul lor oficial și să completezi formularul online disponibil. Apoi nu îți mai rămâne decât să astepți să fii chemat sau chemată la casting-ul pentru care ai aplicat. Este foarte simplu și ușor de completat, nefiind necesare informații personale sensibile, ci doar numele complet, e-mail-ul si mesajul pe care doriți să îl comunicați echipei lor. Programul lor de lucru este de luni până vineri, între orele 11:00 și 19:00. Contactează-i pentru orice întrebare, iar unul din colegii New Media Casting îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Dacă îți dorești să cunoști succesul, să devii un influencer în adevăratul sens al cuvântului sau pur și simplu să îți schimbi radical cariera, atunci New Media Casting este exact ceea ce cauți, pentru a-ți îndeplini acest vis! Alege să colaborezi cu oameni profesioniști, pentru a atinge culmile succesului așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. În acest fel, ai siguranța faptului că funcționezi legal și că nu vei întâmpina probleme. Baza de date New Media Casting este foarte bine conturată și selecționată pe fiecare categorie în parte, astfel încât clienții să își aleagă foarte repede tipologia pe care o caută, rapid și fără bătăi de cap.

Fie că îți dorești să devii actor, să joci în reclame pentru brand-uri gigantice, să apari în reclamele TV preferate – totul este posibil cu ajutorul celor de la New Media Casting! Urmărește-le site-ul pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și nu rata niciun casting care îți place! Acum este mai ușor ca niciodată să te afirmi, să te faci remarcat sau remarcată, să devii influencer de succes sau un model în societate pentru alte persoane, din aceeași categorie de vârstă și nu numai. Aceasta agenție de casting își pune la dispoziție, pentru toți clienții, toată experiența acumulata în 11 ani de activitate în domeniu și toată priceperea, astfel încât să îi ajute pe oameni să se afirme așa cum și-au dorit dintotdeauna și să se simtă bine în fața camerei de filmat! Dacă și tu vrei o schimbare radicală în viața ta, atunci fii convins / convinsă că New Media Casting te poate ajuta în acest sens.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!