(P) Designul de interior și cum îți poate schimba un designer viața

(P) Designul de interior și cum îți poate schimba un designer viața
Citeste mai mult despre: design interior, designer,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Februarie 2021
Data actualizare: 01 Februarie 2021
Designul de interior reprezintă modul creativ în care este compartimentat, utilat, și mai apoi decorat un spațiu interior. Un designer de interior folosește materiale, textile, precum și culori, în baza unor reguli și principii de design, pentru a crea un spațiu care nu este doar confortabil ci și extrem de plăcut din punct de vedere vizual.

Tocmai de aceea, este esențial să alegem un designer bun, indiferent că dorim o amenajare baie, amenajare bucătărie, sau design interior living. Lăsându-ne pe mâna unui profesionist, putem fi siguri că obținem rezultatul dorit.

Creativitate și pasiune

Un designer bun este extrem de creativ și foarte pasionat de ceea ce face. Caută soluții acolo unde mulți consideră că nu există. Credem cu tărie că acestea sunt elementele care ne definesc și pe noi, echipa Birou de design interior Cluj. Pasiunea noastră pentru design-ul interior se reflectă în rezultatele muncii noastre. Pur și simplu, fiecare zi este o nouă provocare.

Fiecare proiect în parte ne stimulează imaginația și creativitatea la maxim, și ne face să ne depășim limitele. Un design interior reușit nu poate fi realizat decât de un profesionist în domeniu. Designerul nostru studiază cu mare atenție spațiul pe care îl are la dispoziție pentru a alinia dorințele clientului cu ceea ce poate fi realizat efectiv.

Designerul de interior, un profesionist cu viziune

Designerul de interior trebuie să găsească soluții potrivite indiferent de mărimea unui spațiu. Ei bine, echipa de design interior Cluj Napoca îți poate oferi servicii de design interior, de cea mai bună calitate. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu cele mai variate propuneri de amenajare, chiar înainte de etapa de implementare. Toate aceste propuneri sunt însoțite de un mood-board. Astfel, clienților noștri le va fi mult mai ușor să ia o decizie finală. Designerul de interior supraveghează în permanenţă munca echipei de execuție, astfel încât proiectul să fie respectat în cele mai mici detalii. Proiectul poate porni efectiv de la zero sau poate include anumite elemente deja existente în spațiul respectiv. Aceste elemente pot fi de natură arhitecturală, pot fi finisaje, sau chiar și anumite obiecte de mobilier pe care clientul vrea să le păstreze.

Calitate superioară indiferent de buget

Indiferent de bugetul pe care clientul îl are, încercăm pe cât posibil să oferim calitate superioară. Onorariul designerului variază în funcție de complexitatea proiectului. De asemenea, se bazează și pe experiența și cunoașterea acestuia. Chiar și atunci când clienții noștri nu dispun de un buget foarte mare, încercăm să ne adaptăm situației și să venim cu propuneri dintre cele mai eficiente pentru ambele părți.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!