P Diddy, prima reacție după moartea mamei copiilor săi: 'Nu știu ce o să mă fac fără tine, iubito'

P Diddy, prima reacție după moartea mamei copiilor săi:  Nu știu ce o să mă fac fără tine, iubito
Citeste mai mult despre: P Diddy, deces Kim, Kimberly Porter, Sean Combs,
Autor: Dan Brumar
Data: 19 Noiembrie 2018
Sean John Combs, cunocut sub numele de scenă P Diddy, a reacționat pentru prima dată de la moartea fostei sale partenere de viață, Kim Porter.

Raperul american P Diddy (49 de ani) a avut o relație specială cu modelul și actrița Kimberly Porter. Fosta parteneră de viață, care i-a dăruit trei copii, a murit la 15 noiembrie 2018, la vârsta de 47 de ani, în urma unui atac de cord. Diddy, care a trăit alături de Kim vreme de 13 ani, a reacționat pentru prima dată de la dispariția prematură a fostei sale iubite. Într-o postare pe Instagram, cântărețul a deplâns moartea femeii cu care are trei copii.

„În ultimele trei zile am încercat să mă trezesc din acest coșmar. Dar nu am reușit. Nu știu ce o să mă fac fără tine, iubito. Îmi lipsești atât de mult. Azi o să încerc să-ți aduc un omagiu, o să încerc să găsesc cuvinetele potrivite pentru a explica inexplicabila noastră relație. Am fost mai mult decât cei mai buni prieteni, am fost mai mult decât suflete pereche. Și îmi lipsești atât de mult”, a scris Diddy pe Instagram.


Sean Diddy Combs a fost devastat de moartea lui Kim Porter, femeia care i-a dăruit trei dintre cei șase copii ai săi. Christian, în vârstă de 20 de ani, și gemenele D’Lila Star și Jessie James, în vârstă de 12 ani, sunt cei trei copii ai lor.

Kim Porter a fost găsită decedată în casa ei, iar legiștii au scris în raportul medical atac de cord. O prietenă bună a lui Kim, Kimora Lee Simmons, a fost văzută la scurt timp acasă la Kim, declarând pentru TMZ că aceasta suferea de simptome asemănătoare gripei și de o posibilă pneumonie de câteva săptămâni. 

În 2007, cei doi s-au despărțit, iar Diddy s-a obligat să plătească 20.000 de dolari pe lună pentru pensie alimentară și o sumă frumușică pentru studiile copiilor lor. În ciuda separării, cei doi au păstrat o relație bună, de dragul copiilor. P Diddy are o avere estimată la 855 de milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din muzică și cinematografie. 

FULLSCREEN
P Diddy, prima reacție după moartea mamei copiilor săi: 'Nu știu ce o să mă fac fără tine, iubito'
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO