(P) Din chirie în chirie cu mobila după voi. Două situații și rezolvarea lor cu SprintMove Relocation

(P) Din chirie în chirie cu mobila după voi. Două situații și rezolvarea lor cu SprintMove Relocation
Citeste mai mult despre: SprintMove Relocation, chirie, mobila,
Autor: Ionela Lupu
Data: 23 Octombrie 2019
A locui cu chirie aduce și avantaje și dezavantaje. Pentru familiile tinere, un avantaj este că scapă de nazurile socrilor, iar un dezavantaj este faptul că proprietarul poate să nu asigure condițiile dorite – așa că se mizează pe propria mobilă și pe mutarea periodică cu tot cu transportul de mobilă dintr-un loc în altul. 

Mai sus regăsiți o situație – vă displace mobilierul pe care îl găsiți la apartamentele sau casele de închiriat - și rezolvarea ei: îl cumpărați și îl folosiți strict pe al vostru, căutând pe mai departe numai oferte de închiriere pentru locuințe nemobilate. 

Dar cum faceți ca mobila să nu se deterioreze pe transport? Cum o împachetați, cum o cărați pe scări și cu liftul? Iată o situație de care probabil v-ați lovit până acum și pentru care puteți găsi mai jos o rezolvare.

Păcat de bani! Cum să protejați mobila pe transport

Pare atât de complicat, dar e atât de simplu! Serviciul de transport mobilă București este asigurat de firme profesioniste pregătite cu personal cu putere de muncă și priceput în a proteja muchiile, colțurile și suprafețele. Desigur, o asemenea echipă la care puteți apela aduce cartoane, pături, folii cu bule, astfel încât absolut nimic să nu se deterioreze/ rupă/ spargă / distrugă. 

Iar asta denotă grijă sporită față de bunurile pe care ați dat bani. Se întrevede rezolvarea celei de-a doua situație, în care aveți deja mobila voastră, dar locuiți cu chirie și viața face să fie nevoie să vă mutați. Știți cum procedează Sprintmove, companie care se ocupă în mod frecvent cu astfel de lucrări de transport de mobilă? Personalizează serviciul oferit, adică discută înainte cu voi și stabilește:

- de câți angajați este nevoie;

- cât de mare sau de mică să fie autospeciala de transport;

- ce materiale de protecție trebuie să aducă cu ei în funcție de ce piese de mobilier sunt de mutat și așa mai departe.

Dacă totul este atât de la îndemână, este și păcat să nu luați în calcul să apelați la firmă pentru a vă muta cu tot cu mobilierul în noul apartament sau noua casă actualmente nemobilată. Nu numai mobila se cară, ci și electrocasnicele, cutiile și sacii cu lucruri – adică totul cap-coadă. Încă ceva: Sprintmove reașează șifonierul în noul dormitor și canapeaua în noul living, așadar pune totul la locul lui. Un ajutor nesperat pentru voi, așa-i?  

Mituri despre chirie și tendințe în anunțurile de închiriere

Sunteți chiriași și desigur că ați ascultat cu atenție și alți prieteni și amici chiriași și ați citit și pe internet despre diferitele aspecte ale locuitului în chirie. Viața de chiriaș vine periodic la pachet cu operațiunile de mutare cu chirie în altă parte. 

Predomină acum anunțurile de închiriere a locuințelor deja mobilate, dar cu mobila voastră ce faceți? În plus, de multe ori este mai greu să găsiți mobilă pe gustul vostru în acele poze din anunțuri. Mergeți contra tendințelor, căutați chirii mai mici sau locuințe mai spațioase cu costuri rezonabile de închiriere și dați ceva bani pe serviciul de transport pentru mobilă.  

Poate că în alte orașe este altfel, dar transportul profesionist de mobilă se întâlnește în București. Așadar, pentru cine vrea cu ocazia mutării să schimbe peisajul și să plece din București în localitățile din zona metropolitană sau cine vrea să încerce viața de bucureștean, poate apela cu maximă încredere la altcineva care să-i mute mobila.    
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO