(P) Fmn Rent pune la dispoziție flotă auto pentru doritorii de închirieri - grăbiți-vă să rezervați!

(P) Fmn Rent pune la dispoziție flotă auto pentru doritorii de închirieri - grăbiți-vă să rezervați!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 29 Octombrie 2020
Data actualizare: 29 Octombrie 2020
Firmele de închiriere auto au oferte dintre cele mai variate. Este și cazul celor de la Fmn Rent, ce pun la dispoziție o flotă auto impresionantă. În mod special vizează turiștii sau clienții din marile orașe, ce ajung în aeroport și de aici au alte și alte destinații. Preferă confortul sporit al mașinii închiriate în detrimentul mijloacelor de transport în comun. Și bine fac!

Condiții avantajoase de închiriere

Cei interesați vor descoperi în cadrul paginii oficiale fmnrent.ro toate detaliile despre cum pot închiria. În mare parte sunt reguli general valabile. Totuși unele aspecte sunt ceva mai avantajoase. Pentru solicitarea unei închirieri totul poate fi făcut online, cu mențiuni despre intervalul de timp pentru care este dorită mașina. În cel mult 48 de ore există deja și o confirmare oferită și totul rămâne stabilit.

În plus, pentru orice tip de autovehicul închiriat, doritorii pot trece în contractul semnat și alte două persoane ce ar putea fi la un moment dat șoferi. Această practică nu va impune o taxă suplimentară. Este binevenită dacă ne gândim la cazurile celor care închiriază pentru ei înșiși, însă cel puțin traseul de la aeroport și până în oraș - oriunde ar avea destinație - se simt obosiți și cer ajutor unui alt șofer.

Contractul poate fi prelungit, însă pentru ca mașina să poată fi disponibilă în continuare aceleiași persoane, ar trebui să anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte dacă v-ați schimbat preferințele.

De unde puteți închiria și pentru ce perioade

Acum la final de an există desigur un trafic mai intens. Dat fiind că sărbătorile de iarnă sunt dorite a fi petrecute în familie, în țară sau la munte, românii se înghesuie să vină acasă. Pot opta pentru masini de inchiriat in Otopeni, din Gara de Nord sau de oriunde din oraș și la aceleași locații pot preda mașina.

Cei de la FMN Rent au oferte și pentru Sibiu - inchirere din aeroport sau oraș -, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov.

Durata închirierii poate fi cea dorită, de la câteva ore până la câteva zile. Este chiar mai avantajos din punct de vedere al costurilor dacă optați pentru închiriere pe termen lung. Fie că vorbim despre rent a car Bucuresti sau din Sibiu de la aeroport, există condiți de maximă siguranță. La fața locului, înainte de predare, veți semna contractul și raportul privind starea mașinii. Agenția își asumă să mențină mereu, la orice colaborare, standardele europene de calitate și siguranță, așa cum și-a obișnuit și până acum clienții.

Avantajele de închiriere timpurie

FMN Rent oferă suport complet și asistență clienților săi. Recomandă mai degrabă să fiți previzibili și să nu lăsați totul pe ultima sută de metri. Rezervarea online în perioada dorită a unei mașini ce va fi disponibilă în aeroport vă scutește de timp pierdut la fața locului când veți căuta o variantă de a pleca spre destinație.

Alte avantaje:

  • Program de fidelizare pentru toți clienții.
  • Servicii complementare, rent a car cu șofer inclus spre exemplu.

Contact:

291B, Calea Bucureștilor, Otopeni, ILFOV

+40 742 923 150

[email protected]
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!