(P) Garanția calității nemțești în materie de coșuri de fum ceramic poartă numele HOCH

(P) Garanția calității nemțești în materie de coșuri de fum ceramic poartă numele HOCH
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 17 Iunie 2020
Data actualizare: 17 Iunie 2020
În acest articol vom încerca să discutăm despre situația în care mulți dintre clienții care se hotărăsc să investească o sumă considerabilă de bani într-o soluție alternativă de încălzire, fie că vorbim despre un șemineu, o sobă pe lemne sau peleți, omit să ofere aceeași importanță și achiziționării unui coș de fum de calitate verificată.

În principiu, un cos fum inox standard este o variantă suficientă pentru asigurarea evacuării gazelor arse de la nivelul focarului tău, dar dacă îți dorești cu adevărat o soluție profesională care promite beneficii duse la superlativ atunci, profesioniștii sibieni de la Pefoc, cu renume și experiență îndelungată în domeniul termicelor din România, ne propun una dintre cele mai eficiente modalități de racordare și evacuare ce poartă garanția calității nemțești: sistemul de coș fum ceramic HOCH Universal.

Sistemul de fum triplu strat universal de la Hoch cu tuburi ceramice  este un sistem modern de evacuare al gazelor, conceput și pus la punct de renumitul producător HART Keramik din Germania, supus celor mai stricte controale de calitate pentru respectarea întocmai a standardelor impuse în domeniul termic dedicat construcției de hornuri profesionale. Cele mai importante elemente ale acestui sistem de coș fum șamotat sunt tuburile ceramice refractare. Acestea formează canalul de evacuare și de aceea este necesar ca ele să fie fabricate din material de calitate superioară, care să reziste la temperaturile extreme din timpul arderii și evacuării gazelor fierbinți. Și tocmai din acest motiv, devine și mai importantă alegerea unui cos fum ceramic profesional -  o soluție care să-și facă treaba impecabil și pentru cât mai mult timp.

Specialiștii de la Pefoc recomandă setul de construcție profesional HOCH, alcătuit din manta de beton ușoară, fiind un coș izolat, stabil și solid în același timp. Coșul prefabricat universal Hoch este potrivit pentru toate tipurile de combustibili: solizi, lichizi și gazoși, incluzând lemn, cărbuni, gaz, peleți și bricheți. Este sistemul de evacuare testat și certificat TUV la cele mai înalte standarde nemțești și cerințe europene în domeniu, de către Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor de la Berlin și pentru că se bucură de aplicabilitate universală, la acesta se pot racorda: seminee, sobe pe lemne, termoșeminee, centrale pe peleți, șeminee pe gaz, chiar și surse cu gazeificare. Mai mult decât un coș de fum, vorbim despre un kit complet, cu șamotă la interior și manta din beton la exterior, izolat, compus din elemente modulare prefabricate (tuburi izolate cu vată bazaltică), în general, cam tot ce ai nevoie într-un singur cost de achiziție. 

Structura exterioară din beton, confirmă rezistența acestui sistem de evacuare, iar ceramica interioară de calitate superioară îl ridică la standarde europene. Coșurile din ceramică nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune și prin urmare, au o viață extrem de lungă. Au o rezistență mecanică ridicată și o rezistență crescută la abraziune, ceea ce contribuie de asemenea, la longevitate.

Coșul de fum se montează foarte simplu, de jos în sus, chiar și de către cei cu experiență minimă în domeniul construcțiilor. Este nevoie de doar puțină atenție la instrucțiunile de montaj care însoțesc kit-ul Hoch și de ustensilele necesare construirii acestuia. În schimb, racordul la sursa de caldură trebuie realizat obligatoriu de către o persoană calificată și autorizată profesional pentru această operațiune delicată.

Așadar, dacă îți dorești calitate superioară și un coș de fum ceramic profesionist, alege cu încredere soluțiile HOCH. Pe lângă kit-ul de evacuare, în gama profesioniștilor de la Pefoc.ro ai la dispoziție și restul de accesorii, elemente secundare și soluții de racordare, de întreținere și curățare în timp, pentru o evacuare sigură și fără riscuri, dar și o varietate completă de soluții de încălzire din domeniul termicelor neconvenționale. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!