(P) Iată de ce un fișet metalic este cea mai bună investiție pentru biroul tău

(P) Iată de ce un fișet metalic este cea mai bună investiție pentru biroul tău
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 14 Iunie 2019
Data actualizare: 14 Iunie 2019
Când vrei să obții un mediu de lucru curat și organizat, apelează cu încredere la un fișet metalic. Dacă nu ai auzit până acum despre această piesă de mobilier, află că este cea mai potrivită pentru a-ți organiza eficient activitățile în compania ta

Fișetele sunt cutii de depozitare compartimentate, prevăzute cu sistem de blocare și sunt utilizate în diverse locații, având diferite roluri. Un fiset metalic își va găși utilitatea atât într-o companie, cât și în instituții de învățământ, spitale, săli de gimnastică sau biblioteci.

Fișetele metalice sunt ideale pentru depozitarea uneltelor și echipamentelor. Datorită calității materialelor și procesului de fabricație, un fiset metalic reprezintă o investiție pe termen lung, rolul acestuia fiind de a păstra în siguranță documentele și actele importante.

Spre deosebire de cele fabricate din lemn sau alte materiale, un fiset metalic va rezista mai mult, fără a fi nevoie de reparații sau servicii de mentenanță. De exemplu, montarea unui mobilier din lemn masiv nu este o alegere benefică din cauza greutății care face imposibilă deplasarea facilă a acestuia. De asemenea, mutarea documentelor dintr-o parte în alta nu este o soluție eficientă, deoarece consumă timp și energie. Așadar, de ce să nu aduni într-un singur loc toate obiectele necesare activității de birou?

Indiferent de domeniul de activitate, vei găsi întotdeauna o întrebuințare pentru noua ta achiziție. Cu toate că există mai multe tipuri de fisete ce pot varia în funcție de dimensiuni sau număr de rafturi, iată care sunt cele mai comune modele:

destinat arhivării dosarelor sau bibliorafturilor;

destinat depozitării în siguranță a instrumentelor medicale și a medicamentelor;

adaptat depozitării de substanțe toxice;

prevăzut cu 1-2 uși și polițe suplimentare;

prevăzut cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi;

prevăzut cu seif/casetă pentru depozitarea bunurilor de valoare.

 

Pentru o oferta imbatabilă de preț, alege un fiset metalic de pe site-ul Viamond.ro, unde vei găsi o gamă variată de piese de mobiler de cea mai bună calitate. Iată o parte dintre principalele avantaje de care te vei bucura dacă vei alege să achiziționezi un fișet metalic de la Viamond.ro:

Rezistență

Un fișet metalic trebuie să fie rezistent la foc, materiale nocive, agenți chimici sau bacterii. Înainte de a face orice fel de achiziție, verifică eticheta produsului, deoarece fișetele rezistente la foc și substanțe chimice trebuie comandate special.

 

Durabilitate 

Când achiziționezi pentru prima dată un fișet metalic, primul lucru care te interesează este să aibă o durată de viață cât mai mare. Aceste tipuri de fișete metalice sunt fabricate din tablă de oțel, profilată, de prima calitate, grosime 0,6 mm cu o rezistență ridicată. De asemenea, rafturile acestora suportă greutăți foarte mari fără a se rupe.

Securitate

Va trebui să ții cont și de sistemele de închidere sau de ranforsare, care diferă în funcție de factorul de siguranță. Un sistem de blocare eficient și sigur ar trebui să aibă balamale mici, o alarmă sau încuietori digitale.

Viamond.ro îți oferă o gama largă de produse pentru birou și accesorii, la cel mai bun raport calitate-preț. De asemenea, ai posibilitatea de a plăti în rate fără dobânda!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies