(P) Idei de cadouri utile pentru părinți

(P) Idei de cadouri utile pentru părinți
Citeste mai mult despre: cadouri, cadouri pentru parinti,
Autor: Ionela Lupu
Data: 31 Octombrie 2019
A face un cadou persoanelor dragi este, de cele mai multe ori, o adevărată provocare. Deși le cunoști foarte bine  gusturile, dorința de a-i surprinde face destul de grea decizia achiziției. 

Cadourile reprezintă, fără îndoială o imagine perfectă a timpului prezent, de aceea sursele de inspirație sunt în strânsă legătură cu jobul, cu noile pasiuni descoperite sau cu minunatele etape pe care le parcurgi. 

Pentru astăzi, prietenii de la Gift for you, ne invită să redescoperim plăcerea de a dărui, oferind-ne o gamă mixtă de idei care îi vor încânta pe cei care sunt părinți!

1. SUPORTURI FOTO

Tuturor ne place să facem poze. Cu telefonul sau aparatul de fotografiat surprindem cadre unice, reprezentative pentru momentele speciale din viață. Toate acestea ar trebui păstrate la vedere nu numai pe un suport electronic. Pentru o bună inspirație în materie de cadouri, aruncă o privire pe site-ul cdelor de la Gift for You! Vei găsi o mulțime de variante de suporturi foto menite să îi impresioneze pe sărbătoriți. 

Ne propun cu drag:

RAME FOTO: simple, tip tablou, tip clachetă. Indiferent de modelul preferat, alege poze de suflet ale prietenilor pe care vrei să îi surprinzi.

SUPORT LUMINAT PENTRU FOTOGRAFII. Fiind un element decorativ versatil, poate fi așezat cu ușurință în orice loc al casei. Se pot atașa 16 imagini care ilustrează clipe încărcate de emoție și bucurie: prima poza a copilului, poze de la nuntă, de la botezul copilului, poze din perioada maternității și alte imagini care au surprins momente emoționante din viața de părinte!


SETURI DE 5 FOTOMAGNEȚI. De mici dimensiuni, cu diverse template-uri și cadre, pot personaliza și colora bucătăria celor dragi într-un mod inedit.        

2. OBIECTE PERSONALIZATE

Atunci când vrei să iei un cadou comun, o bună idee sunt obiectele personalizate. Inscripționate cu mesaje drăgute, simple, dar de efect, lucrurile simple pot căpăta conotații speciale. 

Putem opta pentru:

PERNE DECORATIVE. De mici dimensiuni, acestea se pot integra perfect în orice decor. Reprezintă cadoul ideal pentru cupluri de casă nouă sau cu ocazia aniversării casătoriei!

TRICOURI UNICAT. În set de câte 2, pot reprezenta o imagine, pot conține mesaje identice sau cu dublu înțeles, care vor stârni zâmbetele celor care le observă. Sunt ideale pentru aniversarea căsătoriei, petreceri de logodnă sau pentru zile de naștere. 

SETURI DE CĂNI. Atunci când apar copii, lungile discuții dimineața la cafea se vor diminua considerabil. Cănile albe imprimate vor reuși totuși să vă oferte scurte momente plăcute care vă vor energiza pentru o zi întreagă! 


PLĂCUȚE CU MESAJE. Din sticlă, ori lemn, pot avea mesaje inspiraționale, de felicitare, ori adevărate declarații de dragoste. Se pot insera ușor în decorul casei, dându-i acesteia un stop de vitalitate. 

3. CADOURI CU IZ DE VACANȚĂ

Pentru cei care iubesc călătoriile, Gift for you propune o serie de obiecte, care îi pot încânta fără măsură:

CUTIA DE AMINTIRI. Orice călătorie este o sursă infinită de informație și delectare. Cu ajutorul cutiei se pot păstra cele mai dragi detalii din călătorii. Bilete de avion, fotografii, monede locale, magneți, cărți poștale, haine, sau alte obiecte interesante din meleagurile  vizitate. 

HĂRȚI RĂZUIBILE. Din bagajul călătorului nu lipsește harta. Cu ajutorul acesteia, poate ajunge mai ușor la obiectivele turistice pe care dorește să le viziteze. Harta răzuibilă, oferă posibilitatea de a marca teritorii vizitate precum și multe alte detalii ale călătoriei, pastrând astfel amintiri palpabile din numeroase aventuri.

GLOB RĂZUIBIL. La fel ca și harta, globul permite marcaje ale diferitelor țări vizitate, dar posibilitatea și de a face noi planuri pentru excursii viitoare. Poate fi și un minunat element decorativ atât pentru casă cât și pentru birou.  

Mai presus de valoarea materială a cadoului, este emoția și bucuria cu care acesta este dăruit. În spatele unui cadou frumos împachetat se poate afla un gând, un sentiment nerostit, iar acest lucru îi conferă o importanță deosebită. Dar din dar se face Rai, așa că ori de câte ori ai ocazia de a dărui, fă-o din toata inima! 

FULLSCREEN
(P) Idei de cadouri utile pentru părinți
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies