(P) Imaginea livingului tău spune totul despre tine! Decorează-l cu mobilă din lemn masiv!

(P) Imaginea livingului tău spune totul despre tine! Decorează-l cu mobilă din lemn masiv!
Citeste mai mult despre: living, lemn masiv, mobila,
Data: 07 Iunie 2019
Unii dintre noi îi spun living, în timp ce alții o numesc sufragerie, cameră de zi sau locul ideal de relaxare.

Indiferent de numele pe care îl poartă, cert este că livingul sau "inima" casei, cum i se mai spune, are o importanță majoră în orice locuință. Aici te relaxezi alături de familie și prieteni și tot aici îți primești invitații, prin urmare ar fi bine să acorzi o atenție specială decorului. Dacă vrei ca piesele de mobilier să transmită eleganță și rafinament, alege un decor de mobilă din lemn masiv, care se va potrivi perfect, indiferent de dimensiunea camerei. 

În cele ce urmează, iată care sunt avantajele de care te vei bucura dacă alegi să îți înfrumusețezi habitatul casnic cu mobilă din lemn masiv! 

Ai parte de un decor sofisticat

Un living de revistă poate fi ușor construit cu ajutorul unor piese clasice de mobila din lemn masiv. Alege o bibliotecă rafinată în care să expui cele mai importante volume de cărți pe care le-ai colecționat de-a lungul timpului, o masă de cafea autentică pe care să o așezi în fața canapelei și o vitrină exclusivistă, care să întregească decorul aristocratic. Caută nuanțe contrastante, însă plăcute ochiului, care să se armonizeze în detaliu cu nuanța pereților, a parchetului și a celorlalte piese din living. Lemnul este un material atemporal, cu o textură aparte, ce poate fi prelucrat astfel încât să se obțină produse cu un luciu elegant, care nu se vor demoda niciodată, ci vor atrage, de fiecare dată, admirația musafirilor. 

Investești în obiecte rezistente

Livingul este cea mai locuită cameră a casei și, totodată, cele mai multe piese de decor se regăsesc aici. Dacă vei alege să îl decorezi cu mobilă din lemn masiv, te vei bucura de obiecte rezistente, care nu se uzează în timp și prezintă o durabilitate uimitoare. Astfel, o vitrină sau o bibliotecă din lemn masiv pot fi considerate adevărate piese de muzeu, întrucât acestea rezistă foarte bine în orice mediu și la orice temperatură, comparativ cu mobila din PAL. Această achiziție pe termen lung se va dovedi extrem de îmbucurătoare chiar și dacă ai copii, întrucât mobila din lemn masiv rezistă perfect la uzură. 

O întreții ușor

Cu toate că, la prima vedere, mobila din lemn masiv pare greu de întreținut și, totodată, pare că necesită produse speciale de curățare, lucrurile stau cu totul altfel în realitate. Mobilierul de înaltă calitate se întreține foarte ușor, iar acest lucru se datorează lacurilor poliuretanice, folosite pentru finisare, care sunt extrem de rezistente la o serie de factori degradanți. Spre exemplu, poți lăsa o cană fierbinte direct pe suprafața mobilei din lemn masiv iar aceasta nu va avea de suferit. Astfel, grija petelor greu de îndepărtat va fi de domeniul trecutului în livingul tău! 

După cum vezi, mobila din lemn masiv oferă anumite avantaje pe care niciun alt tip de mobilier nu le poate oferi. Este adevărat că și prețul de achiziție al acesteia este direct proporțional cu beneficiile menționate anterior, însă atunci când vorbim de mobilă de interior, specialiștii din domeniu ne recomandă să investim în calitate și mai apoi în cantitate.

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO