(P) Inelul de logodnă de aur alb cu diamant – perfect pentru aleasa inimii tale

(P) Inelul de logodnă de aur alb cu diamant ndash; perfect pentru aleasa inimii tale
Citeste mai mult despre: inelul de logodna, aur alb cu diamant,
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Iunie 2019
Data actualizare: 26 Iunie 2019
Alegerea unui inel de logodnă nu este o activitate chiar ușoară, mai ales dacă îți dorești să alegi un model deosebit, care să reflecte cât de mult te-ai implicat și cât de bine o cunoști pe cea alături de care vrei să stai toată viața.

Momentul cererii în căsătorie trebuie să fie unul cu adevărat special, într-un cadru bine ales și cu o încărcătură emoțională deosebită, transformându-se astfel într-una din cele mai frumoase amintiri de cuplu. 

Inelul de logodnă din aur alb – o bijuterie de o eleganță desăvârșită

Tendințele în materie de inele de logodnă se schimbă de la an la an, însă există și alegeri clasice, care nu se demodează niciodată. Un astfel de exemplu îl constituie un inel de logodnă din aur alb.

Cu un design care inspiră eleganță și rafinament, prin selectarea unei astfel de bijuterii nu ai cum să dai greș. Totul este să optezi pentru un design care să se potrivească cu personalitatea viitoarei tale logodnice și să alegi, desigur, mărimea potrivită. Și costul este important în alegere. Dar, un inel de logodnă din aur alb are un preț accesibil, astfel că nu ai de ce să îți faci griji.

Aurul alb este la fel de prețios ca aurul galben! Există persoane care evită să cumpere bijuterii din aur alb, considerând că aurul galben este mai prețios. Această concepție este, desigur, învechită. Maeștrii bijutieri pot confirma că un inel din aur alb este la fel de prețios ca un inel confecționat din aur galben. În magazinele de profil găsești modele superbe de inele de logodna din aur alb 18k ce pot fi la fel de frumoase ca unele modele confecționate din aur galben.

Dar care este diferența între cele două tipuri de materiale? Ei bine, dacă vom studia atent modul în care se produce aurul alb, vom observa că, de fapt, este vorba despre aur galben amestecat cu alte metale. 

Diferențele dintre cele două tipuri de materiale vizează doar combinația suplimentară de metale utilizate. De pildă, aurul alb conține mai mult zinc, în timp ce aurul galben are mai mult nichel. Indiferent de adaosul de metale din aliajul de aur, gradul purității sale se măsoară în același mod. Cu alte cuvinte, dacă un un inel, de aur alb sau galben, este de 18 karate, acest lucru înseamnă că din 24 de părți, 18 părți sunt din aur pur, iar restul compoziției este confecționat din alte metale. În ultimii ani, popularitatea aurului alb în industria de bijuterii a crescut din ce în ce mai mult datorită faptului că acesta oferă bijuteriilor o eleganță aparte.

Diamantul – cea mai potrivită alegere pentru un inel de logodnă din aur alb

Frumusețea aurului alb este perfect completată de cea a celei mai râvnite pietre prețioase: diamantul. Un inel de aur alb cu diamant va rămâne mereu cea mai bună opțiune, indiferent de dimensiunea sau forma splendidei pietre. Totuși, pentru a avea certitudinea unei alegeri corecte, este necesar ca la achiziție să ții cont de standardul 4C, cel care oferă valoare diamantului:

Caratul: această proprietate nu se referă la mărime, cum ar crede unii, ci la greutate;

Cut (tăietura): de regulă, există trei stiluri de tăieturi standard – briliant, în trepte și mixtă;

Culoarea: se clasifică de la D, culoarea cea mai transparentă, până la Z, diamantul cu o culoare galben pal;

Claritatea: relevă cât de curat este, de fapt, acesta.

E-ring îți aduce definiția iubirii și în 2019!

La ora actuală, pe piața de profil găsești o varietate de inele de logodnă din aur alb cu diamant din care poți alege exact modelul dorit. Însă, nu uita că inelul de logodnă trebuie să reflecte dragostea ta, astfel că trebuie selectat în funcție de preferințele și dorințele viitoarei tale soții. 

Pe e-ring.ro ai la dispoziție o gamă largă de inele de logodnă din aur alb ieftine, create cu atenție de către artiștii bijutieri cu vastă experiență. Specialiștii E-ring îți vor oferi tot sprijinul lor în alegerea bijuteriei perfecte pentru iubita ta. Așa că, dacă te-ai gândit la un design special conceput pentru ea, care nu se regăsește însă printre modelele prezentate online, nu ezita să iei legătura cu ei! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies